Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serdar Ali gs Ziyech’ten çıkacak diyor ısrarla.
Eğer Barış Alper satılmayacaksa Ziyech’ten çıkılabilir ki görünen o ki Barış Alper’i elde tutmamız çok mümkün olmayacak

O yüzden Kerem,Zaha ve Ziyech üçlüsünün elde tutulmasından yanayım, hatta Oğuz Aydın alınamıyorsa Yunus Akgün’ün dahi kadroda tutulması lazım

Sonunda sezona şöyle bir kadro ile Devam edebiliriz.

Muslera
Kaan-Nelsson-Apo-Köhn
Torreira-Kaan
Ziyech-Kerem-Zaha
İcardi

Ligin başlamasına bir ay kaldı ve yine 8 numara transferi yapılmadı.. Öncesinde de beşiktaş ile kupa maçı var, onu da verirsek o zaman kaosla başlamış olacağız.

Ne Doue’ymis. Cok gereksiz yukselindi bu transfere. Bu transfere Kohn’den farkli bakmiyorum. Bizim istedigimiz seviyeye cikmasi ikinci sezonu bulabilir. Insallah iyi cikar ama beklentileri biraz dusurelim. Bissaka gibi olmus bir adam almiyoruz.
Doue üzerinde çok hazır bir oyuncu beklemiyorum işin açıkçası ama gerçekten istatistiklerine de bakınca yorumlarını da dinleyince dribling ile ön tarafa top taşıma konusunda ve bire bir savunma konusunda öne çıkan bir oyuncu olduğunu görüyorum

Barış Alper’den bile 2 yaş daha genç, belli bir fizik kalite ve atletizme sahip bir sağ bek Doue gördüğüm kadarıyla belki Boey gibi Barış Alper gibi Doue de işlenebilir. Artık gerçekten bu tipte oyuncuların devri Avrupa futbolunda

Özellikle de bek oyuncuların boy ortalamaları fizik kapasiteleri git gide yükseliyor Avrupa futbolunda, artık J.Alba, Marcelo, D.Alves veya P.Lahm gibi teknik kapasitesiyle değil de T.Hernanez, A.Davies veya A.Hakimi gibi gibi genelde +1.80 boyunda belli bir fizik kapasite ve atletizmin üzerinde olan oyuncuların tercih edildiğini görüyoruz

Mesela F.Mendy gerçekten teknik kapasitesiyle Real Madrid’in sol beki olmaktan çok uzakta ama ciddi ciddi F.Mendy Real Madrid’de 6. sezonuna girecek bu sene. Gerçekten fizik kalitesi ve atletizmiyle bu seviyede F.Mendy

Bunun da en güzel örneği S.Boey Türkiye Ligi standartlarında bir bek oyuncusunun 30 milyon € bonservis getireceğine gerçekten inanmazdım ama Boey gerçekten bu özelliklerinin yanına kusursuz bir savunmacı olmayı ekleyince gerçekten değeri bir buçuk sene içinde 30 milyon € oldu

Bunun bir başka örneğini de Barış Alper olacak gibi, gerçekten fizik kalitesi ve atletizmiyle top class bir oyuncu oldu. Mesela hem atletizmi hem fizik gücüyle bu kadar öne çıkan kaç tane kenar oyuncusu var diye bakıyorum A.Traore var gerçekten futboldan bir haber haliyle senelerce Premier Lig kariyeri yaptı, T. Hernández var mesela her ikisini de bir araya getirebilen Avrupa’da sayılı sol beklerden biri oldu, D. Udogie var mesela son dönemde en büyük yükselişi yakalamış kenar oyuncularından biri oldu ki bu saydığım oyunculardan A.Traore haricinde bir hiçbiri Barış Alper seviyesinde atlet veya Barış Alper seviyesinde bir fizik kalitesinde değil. Barış Alper bu fizik kalitesinin ve atletizminin yanına bire bir oynamayı rakibi sırtına alıp geçmeyi eklediği için belki de Boey’in transfer rekorunu bile kırabileceğini konuşuyoruz bugün

Belki Boey’de yaptmış olduğumuz, Barış Alper ile hazırlandığımız şeyi G.Doue ile de yapabiliriz gerçekten fizik kalitesi de atletizmi de buna müsait. Belki G.Doue’de bu fizik kalitesinin ve atletizminin yanına dribling yeteneğini ve defansçılığını geliştirebilirse 3. bir rekor transferimizi de G.Doue ile yapabiliriz...

20240711_041722.webp

Doue ve Oğuz birkaç gün içinde; Mc Tominay yâda Hojbjerg ( Bu herifin ismini Google bakmadan yazamıyorum. ) Bir hafta içinde açıklanmazsa çok büyük bir yangın çıkaracağımi taahhüt ediyorum. Yeter yahu... Allah kahretsin yine kafa kıyak iken mesaj yazdım....

GÜNAYDIN

Uğurlu sayım olduğu için ayın 11'inde HİSLERİM İYİ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt