Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sddefault.jpg

Gökhan Dinç: "Doue anlaşıldı haberleri medyaya düşünce menajeri sürekli istekleri arttırdı."
Gören de Fransız basını yaptı zanneder halbuki 1 kere bile yabancı basında haberi çıkmadı. Bunlar kendi veriyor haberi sonra niye haberi veriyorsunuz diyor 😂

Sportif direktör diye takılan adamın görevi ne bizim kulüpte. Hep Hatipoğlu konuşuluyor da bu adam nerede ne işlerle muhattap oluyor altı üstü 2 tane oyuncu alınacak lan menajere yetki versen mertens gibilerini gider anlaşır ağustosa beklenenler için. Bu adam ne yapıyor ve para alıyor kulüpten.
Bence Cenk Ergün yürütüyor transferleri , sen futbolcu menejeri olsan hiç görüşürmusun Hatipoğluyla

Ne alakası var ya adama bedava diye imza parası verdin, bonservisli alsan niye veresin imza parası. Bedava diye yüksek maaş verdin.

Aldığı imza parasından düşük ödenecek ceza.
Ceza düsük oldugu icin yardimci olur kulüp diyorum bende. Bakalim cas ne diyor belki hic ceza cikmaz. Nedense hep bizim basimiza geliyor böyle seyler, normalde hep oyuncu yaninda olurlar böyle durumlarda.

Şimdi herhangi bir İtalyan takımı gelip de Tetehan‘a teklif yapar

Haberler göre oyuncu maaşı ve Rennes ile bonservis parasında anlaşma tamam sorun menajer ücretinde herhalde.
Yav yok hocam douenin menejeri net bir sekilde 29 temuzzda roma ve ingiliz kulubu araya girince bizden 2.2 net maas istemis ve 1.2 teklifimizi ret etmis , ustune bide sizi istemiyoruz renne ile konusup ortaligi karistirmayin demis ulan yaziklar olsun su dustugmuz hale bak 21 yasindaki bebeden hele

Haluk Yürekli: "Galatasaray taraftarının tepki göstereceği çok zaman var. Temmuz var Ağustos var Eylül var gerekirse hep beraber eleştiririz benim derdim birinin savunucusu olmadım ben sadece böyle inanıyorum."
Konustukca batiyon. Kes sesini, ihtiyac aylardir hatta yillardir belli, zaman falan da yok

Sözde sezon devam ederken çalismalar yapiliyordu. Öyle olsa transfer sezonu acilir acilmaz en azindan boṣ olan sagbek pozisyonu hemen dolduruldu

Taraftar ne dese hakli bu durumda. Yönetim sicti, sivama modunda ṣuanda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt