Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gören de Fransız basını yaptı zanneder halbuki 1 kere bile yabancı basında haberi çıkmadı. Bunlar kendi veriyor haberi sonra niye haberi veriyorsunuz diyorGökhan Dinç: "Doue anlaşıldı haberleri medyaya düşünce menajeri sürekli istekleri arttırdı."
Bence Cenk Ergün yürütüyor transferleri , sen futbolcu menejeri olsan hiç görüşürmusun HatipoğluylaSportif direktör diye takılan adamın görevi ne bizim kulüpte. Hep Hatipoğlu konuşuluyor da bu adam nerede ne işlerle muhattap oluyor altı üstü 2 tane oyuncu alınacak lan menajere yetki versen mertens gibilerini gider anlaşır ağustosa beklenenler için. Bu adam ne yapıyor ve para alıyor kulüpten.
YanıyoruzNe durumdayız
Ceza düsük oldugu icin yardimci olur kulüp diyorum bende. Bakalim cas ne diyor belki hic ceza cikmaz. Nedense hep bizim basimiza geliyor böyle seyler, normalde hep oyuncu yaninda olurlar böyle durumlarda.Ne alakası var ya adama bedava diye imza parası verdin, bonservisli alsan niye veresin imza parası. Bedava diye yüksek maaş verdin.
Aldığı imza parasından düşük ödenecek ceza.
Vizyonlu çalışkan adam ister taraftar, eninde sonunda gelecekdön baba geri evlatların perişan halde
![]()
Cas 1-2 sene sürüyomuş faiz de işleyecekmişNe alakası var ya adama bedava diye imza parası verdin, bonservisli alsan niye veresin imza parası. Bedava diye yüksek maaş verdin.
Aldığı imza parasından düşük ödenecek ceza.
Bu sezonki nakit ile hicbir transfer sezonu gecirmedi. Bize bu kadar rezillik yasatmazdi. Doue gibi velet bizi makara konusu yapti. Goren de PL’de sabit 11 oynayan tecrubeli sag bek zannedecek.dön baba geri evlatların perişan halde
![]()
Taylan haybeye yer işgal ediyor kamptaNe durumdayız
madem tete ödeyecek niye cas'a gidiyoruz?Cas 1-2 sene sürüyomuş faiz de işleyecekmiş
2.5 u geçecek ceza
Lan yok 100 bin euro falan gelecek faiz. 2.38 ceza.Cas 1-2 sene sürüyomuş faiz de işleyecekmiş
2.5 u geçecek ceza
Yıllık %5 125 bin euro daha fazla öder Tete. Bence oyuncu ister Cas'a başvurmayı.Cas 1-2 sene sürüyomuş faiz de işleyecekmiş
2.5 u geçecek ceza
Ya hadi abi her sene aynı cümleleri kuruyor bunları daha takip eden ErayiHaluk Yürekli: "Doue konusunda defter kapanmadığına göre görüşmeler devam ediyor olur olmaz ben halen olacağını düşünüyorum."
Yav yok hocam douenin menejeri net bir sekilde 29 temuzzda roma ve ingiliz kulubu araya girince bizden 2.2 net maas istemis ve 1.2 teklifimizi ret etmis , ustune bide sizi istemiyoruz renne ile konusup ortaligi karistirmayin demis ulan yaziklar olsun su dustugmuz hale bak 21 yasindaki bebeden heleHaberler göre oyuncu maaşı ve Rennes ile bonservis parasında anlaşma tamam sorun menajer ücretinde herhalde.
Konustukca batiyon. Kes sesini, ihtiyac aylardir hatta yillardir belli, zaman falan da yokHaluk Yürekli: "Galatasaray taraftarının tepki göstereceği çok zaman var. Temmuz var Ağustos var Eylül var gerekirse hep beraber eleştiririz benim derdim birinin savunucusu olmadım ben sadece böyle inanıyorum."
Küfürü hakettiler. O zaman ne diye eleştiriyorsunuz lan bir adam alınmaz mı diye lale misinizHaluk Yürekli: "İyi oyuncu almak istiyorsan o gün bugün değil Ağustos sonunun günü."