Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alper ve kero adminlerim benim derim ilişkilerini bilirler```` Sevgili Enis '''' hafiften mabadindan uyduruyorsun gibi bir izlenim edindim.
<<Lakin bu durum goreceli elbette>>
*** Saygi ve selamlar***
@Hayri Cund
@Sami Karakoç
@Naci Liboş
@Sadri Baykam
@Oğuzhan Sesko
Pes10 oynuyordum Yaser diye bi oyuncum var , Inter parayla almak istedi , kapattım oyunu geldim
1.si adamsınBravo adaş, karsi cikanlara cevabim ektedir
Ekli dosyayı görüntüle 291534
Dostum yaser yıldız vardı saçları sana benziyordu bilir misinPes10 oynuyordum Yaser diye bi oyuncum var , Inter parayla almak istedi , kapattım oyunu geldim
Hakan için düşüncelerimi nerdeyse aynen ve ayrıntılı şekilde ifade etmiş. Lemina-Torreira yerine değil de onlarla birlikte, 4-3-3 ün çift 8 inden biri olarak katkı verebilir, yahut üçlü defansta iki MOS dan biri rolünde...
Çift forvetle 4-4-2 merkezinde hiç olmaz ki çift santrfor işine tümüyle karşıyım zaten; Sane-Barış-Yunus full wing değil, kanat forvet rolünde verimli olabilecek adamlar zira.
yaser arafat'ta kalmış. ne inter'e gidebilmiş, ne gs'da kalabilmiş. :dPes10 oynuyordum Yaser diye bi oyuncum var , Inter parayla almak istedi , kapattım oyunu geldim
Bizim lisenin futbol takımını turnuvada pert etmiş. Beden hocası anlatır dururdu.Pes10 oynuyordum Yaser diye bi oyuncum var , Inter parayla almak istedi , kapattım oyunu geldim
Kesinlikle. Lemina hakanı yedekler, demirbay gitti bi tane genco yedek lazım fiziksel olarak iyibence en iyi 3lu hakan önünde torreira sara olacak
Biliyorum Floryada birkaç kez selamlaştık o günden beri gözlerim buğulu görüyorDostum yaser yıldız vardı saçları sana benziyordu bilir misin
psg disinda uc 8'le oynayan var mi?ben fikriyattim çift 8 den 3 sekizli 4-3-3 e geciyor futbol
hakan herkesin aksine cuk oturu bence -sara da kalmalı tor-sara-hakan yada tor-hakan-lemina (sakatlığa Gore zaten kapsamlı kadro
Sebebi ne dostum doktora gittin miBiliyorum Floryada birkaç kez selamlaştık o günden beri gözlerim buğulu görüyor