Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1000004861.webp

Tarihteki ilk Cuesta denemesi Mondragon'a sorup almıştık maçını hatırlamıyorum ama oynamadan gitti.

Ben Süleyman Hurma ile resim çekindikten bir kaç gün sonra bize satmıştı Amrabat'ı

Fenerimin bomba transferleri walker, vaskez ve arnavutoviç olacak gibi. İşimiz zor.

fikrine tabi ki saygım var ama ben farklı düşünüyorum.O ezildi dediğimiz sezon Okan Hocada söyledi sakat sakat fedakarlık yaparak oynadı.O eğer o sezon sakat sakat mücadele etmeseydi 2 yıl evvel şampiyon olamazdık.Buda bir gerçek bana göre.
2. sezonun MVPleri Mertensle Barıştır, Icardi gol attı ama çoklukla kötü oynadı, kırılma gollerini attığı az maç oldu. Sivas maçı gibi maçlarda attı daha çok yani farka giden.

Bu da Icardi kötülemek değil iyi özellikleri belli ama hep ağır olması hem ikili mücadele kazanamaması özellikle büyük maçlarda büyük handikap.

Bu sene de Young Boys ve tjk maçlarında çok kötüydü mesela.

Neyse Osimhen sonrası Icardi izleyince eksilerin artılardan daha değerli olduğu anlaşılacak. Bence Osimhen ihtiyacımız olan forvet tipini bize gösterdi, Icardi ligde yine atar ama Avrupa’da iş yapmaz ya da derbilerde onunla çok zorlanırız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt