Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 24.775
- 26.459
- 2.948
burukcular teansferle leminanın yeri dolar sanıyorlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kendi liginde 4 kez oyuncu + 4 kez hoca olmak üzere 8 şampiyonluğu olan,Bu teklif kendisinin ekmeğine yağ sürecek ve leminanın gidişini onaylayacak ama bilmediği bir şey var bu zayıf taktiksel bilgisiyle hakanı alıp o mevkiye koyarım başka bir şey oynarız falan diye gaflete düşerse her maç elek olacağız ve madara olacak
Ekin hocam, ben kesinlikle katılmıyorum. Son üç sezonda Galatasaray taraftarının rahat maç izledigi tek dönem leminali dönem. 17 maç seri yaparken eleştiri almasının sebebi arkaya atılan toplar, defanstan çıkma problemi. Rakiplerin fırsatı degerlendirse şampiyonluğu alabilirdi elinden geçen senelerde, bu sene öyle bir imkan verilmedi. Anadolu topcularinin beceriksizligi sayesinde kurtuldugumuz kaç pozisyon var. Geçen 2 şampiyonlukta davinson ve Muslera şampiyonluk modunu açtı yorumu yapıyorduk, bu sene fener taraftarı dahil leminali oyun için şampiyonluğu hak ettiğimizi söyledi( en azından maç esnasinda). Büyük haksızlık yapıyorsun. Bı ara puan farkı 3-4e düştü, lemina kurtardı. Kadıköy'de kupa maçını versek şampiyonluk net giderdi ki öyle anlarda lemina kurtardı. Lemina fanboyu değilim, ama katkısı net. Giderse zaten 25-30dan aşağı benzer profil alamayacağımiz için kalması gerek. Hakan Çalhanoğlunun gelmesini isteyen biri olarak söylüyorum, hatta hakanla beraber bir orta saha daha alınması gerektiğini söyleyen birisi olarak söylüyorum, seneye Cl için ilk 11e yazılacak ilk kisi leminadir.son 2 sezon lemina'siz sampiyon olduk. lemina geldiginde de liderdik. bu sezonki sampiyonluga katki siralamasi yaparsak 1. okan buruk 2. osimhen 3. torreira 4. davinson 5. yunus 6. lemina yazmak dogru olur. lemina hocasinin kendisine verdigi gorevi yapmistir, iyi de yapmistir. otesi hem okan hocaya hem diger futbolculara haksizlik olur.
Postlarını görünce benaraplar bir 20m domalsın öyle satarız, milete domalmada şov bize gelince en iyi oyuncumuza 10m. leminayı bu yaz plden alsalardı araplar 30m domalmışlardı.
Sevgili Egemen, şimdi bunu yazdım diye sakın bana kızma. Bunu ben yazmadım. Sen yazdın. (Yazdırdın).Kendi liginde 4 kez oyuncu + 4 kez hoca olmak üzere 8 şampiyonluğu olan,
Son 3 sezondur ligdeki tüm rekorları kıran,
Oyunculuk kariyeri boyunca hem Türkiye'de hem Avrupa'da, çalışmadığı üst düzey ekol teknik direktör, beraber antrenman yapmadığı üst düzey oyuncu kalmayan,
Ülkeye gelen iki Avrupa Kupası'nda, takımının ana parçalarından biri olmuş,
Bu işi 40 yıldır profesyonel şekilde yapan
Olan Buruk taktik bilmiyor,
Egemen Bayrak taktik biliyor yani.
Hımmm.
Herkes her insan gibi hata yapabilir ve eleştirilebilir tabi.
Ancak taktik bilmiyor demek...
tier 5, niye ondan duyum beklemiyorsun herhalde?lüe yasaklı mı
tier 5, niye ondan duyum beklemiyorsun herhalde?
Lüe ve Fb'li kaynaklara göre Fb yönetimi seçimi kazanmak için Osimen'i alacaklarmış. 75 bonservis + 30 civarı maaş vereceklermiş. Bize de Bissouma'yı söylemiş.tier 5, niye ondan duyum beklemiyorsun herhalde?
Kendi liginde 4 kez oyuncu + 4 kez hoca olmak üzere 8 şampiyonluğu olan,
Son 3 sezondur ligdeki tüm rekorları kıran,
Oyunculuk kariyeri boyunca hem Türkiye'de hem Avrupa'da, çalışmadığı üst düzey ekol teknik direktör, beraber antrenman yapmadığı üst düzey oyuncu kalmayan,
Ülkeye gelen iki Avrupa Kupası'nda, takımının ana parçalarından biri olmuş,
Bu işi 40 yıldır profesyonel şekilde yapan
Olan Buruk taktik bilmiyor,
Egemen Bayrak taktik biliyor yani.
Hımmm.
Herkes her insan gibi hata yapabilir ve eleştirilebilir tabi.
Ancak taktik bilmiyor demek...