Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanchez’in satilmasi ile lemina’nin satilmasinin arasinda hic bir fark yok

Birini satarsak defans düser

Digerini satarsak orta saha düser

Böyle haberler genel de her sezon cikiyor,torreira gidiyordu mesela gecen sezon yine ayni haberlere göre veya sanchez

Bu yüzden inanmak istemiyorum

Leminayı kime satıyoruz bilmiyorum ama Lemina gitmek isteyebilir FT takımına. FT'de ne olursa olsun alın demiş olabilir hem GS para kazansın gibi düşünmüş olabilir. 15 20 m bandına ben okeyim.

Bu teklif kendisinin ekmeğine yağ sürecek ve leminanın gidişini onaylayacak ama bilmediği bir şey var bu zayıf taktiksel bilgisiyle hakanı alıp o mevkiye koyarım başka bir şey oynarız falan diye gaflete düşerse her maç elek olacağız ve madara olacak
Kendi liginde 4 kez oyuncu + 4 kez hoca olmak üzere 8 şampiyonluğu olan,

Son 3 sezondur ligdeki tüm rekorları kıran,

Oyunculuk kariyeri boyunca hem Türkiye'de hem Avrupa'da, çalışmadığı üst düzey ekol teknik direktör, beraber antrenman yapmadığı üst düzey oyuncu kalmayan,

Ülkeye gelen iki Avrupa Kupası'nda, takımının ana parçalarından biri olmuş,

Bu işi 40 yıldır profesyonel şekilde yapan

Olan Buruk taktik bilmiyor,

Egemen Bayrak taktik biliyor yani.

Hımmm.

Herkes her insan gibi hata yapabilir ve eleştirilebilir tabi.

Ancak taktik bilmiyor demek...

son 2 sezon lemina'siz sampiyon olduk. lemina geldiginde de liderdik. bu sezonki sampiyonluga katki siralamasi yaparsak 1. okan buruk 2. osimhen 3. torreira 4. davinson 5. yunus 6. lemina yazmak dogru olur. lemina hocasinin kendisine verdigi gorevi yapmistir, iyi de yapmistir. otesi hem okan hocaya hem diger futbolculara haksizlik olur.
Ekin hocam, ben kesinlikle katılmıyorum. Son üç sezonda Galatasaray taraftarının rahat maç izledigi tek dönem leminali dönem. 17 maç seri yaparken eleştiri almasının sebebi arkaya atılan toplar, defanstan çıkma problemi. Rakiplerin fırsatı degerlendirse şampiyonluğu alabilirdi elinden geçen senelerde, bu sene öyle bir imkan verilmedi. Anadolu topcularinin beceriksizligi sayesinde kurtuldugumuz kaç pozisyon var. Geçen 2 şampiyonlukta davinson ve Muslera şampiyonluk modunu açtı yorumu yapıyorduk, bu sene fener taraftarı dahil leminali oyun için şampiyonluğu hak ettiğimizi söyledi( en azından maç esnasinda). Büyük haksızlık yapıyorsun. Bı ara puan farkı 3-4e düştü, lemina kurtardı. Kadıköy'de kupa maçını versek şampiyonluk net giderdi ki öyle anlarda lemina kurtardı. Lemina fanboyu değilim, ama katkısı net. Giderse zaten 25-30dan aşağı benzer profil alamayacağımiz için kalması gerek. Hakan Çalhanoğlunun gelmesini isteyen biri olarak söylüyorum, hatta hakanla beraber bir orta saha daha alınması gerektiğini söyleyen birisi olarak söylüyorum, seneye Cl için ilk 11e yazılacak ilk kisi leminadir.

lemina giderse, bizimkiler hakan ç, ilkay falan alıp kapatırlar orta saha defterini. olan bize olur yine

Oyunculuk kariyeri boyunca hem Türkiye'de hem Avrupa'da, çalışmadığı üst düzey ekol teknik direktör, beraber antrenman yapmadığı üst düzey oyuncu kalmayan,

Hımmm.

Sevgili Egemen, şimdi bunu yazdım diye sakın bana kızma. Bunu ben yazmadım. Sen yazdın. (Yazdırdın).

Yukarıda madde madde yazdığım bir geçmişe sahip olan bir spor adamına, bu kadar keskin bir frekansta iddialı yazıyorsan (taktik bilmiyor), benim yazdığım gibi bir yazı karşılığı da otomatik olarak doğuyor. Kızacak bir şey yok.

Demirbay
Köhn

bu iki transferin Eyüp'e yakın oluşu aklıma maalesef Berke ihtimalini getiriyor.

Ayağımıza sıkmak olur..

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Güzelim kadro gitti… muazzam karakterler GS icin yasayip ölenler..
Her oyuncuya teker teker helal olsun

Bari 10 degilde 15-30 arasi bir sey olsa

Hımmm.

Selam abi niye kızayım ya. Ben taktik bilmiyor demedim zayıf dedim. Kendimle kıyasladığımı da nereden çıkardın başka teknik direktörlerden bahsediyorum. Bu arada bu argümanlar ile kulüpte görev almış kimseyi ağır eleştiremeyiz neticede hepsi bizden bir şekilde daha tecrübeli ve kariyerli insanlar.

Leminadan gelen parayi da Hakana gömeriz bari.
Ondan sonrada bi dinamik oyuncu lazim olacak yine ortaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt