Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osimhen gelmezse J david imzaya gelir direkt bavaşım.

Osimhenin alternatifi falan da degil, salt forvet olmayan, gerektiginde 10 numarada da oynayan, forvet arkasi da takilan bi herif.

Bana Osimhenin gelip, icardinin 10 numarada oynayacagi senaryodan daha iyi geliyor bu.

Osimhen gelirse icardi gitsin diyenlerdenim
Bu David dediğin adam iyi mi bukadar. Bunun için tembel diyorlar doğru mu

İcardiye çok güvenmiyorum ben zaten. Ha muhteşem dönüş yaparsa saflarinda yer alirim

Osimhen gelmezse J david imzaya gelir direkt bavaşım.

Osimhenin alternatifi falan da degil, salt forvet olmayan, gerektiginde 10 numarada da oynayan, forvet arkasi da takilan bi herif.

Bana Osimhenin gelip, icardinin 10 numarada oynayacagi senaryodan daha iyi geliyor bu.

Osimhen gelirse icardi gitsin diyenlerdenim

Icardi iyileşti mi antrenmanlara çıkabilecek durumda mı?

Kavukçu’nun şu gündemimizde veya değil şeklindeki açıklamaları bırakması lazım. Eğer ters köşe yapmıyorsa tabi. Ne gerek var her transferimiz zaten medyanın ağzında. Bir de sen malzeme verme şunlara. Şu işleri bir türlü gizli yapmayı beceremedik.

Kavukçu’nun şu gündemimizde veya değil şeklindeki açıklamaları bırakması lazım. Eğer ters köşe yapmıyorsa tabi. Ne gerek var her transferimiz zaten medyanın ağzında. Bir de sen malzeme verme şunlara. Şu işleri bir türlü gizli yapmayı beceremedik.
Yapmıyorki öyle açıklamalar.muhabirler uyduruyor

fb her futbolcunun para isteğini kabul ediyor maşallah,ama sonuç yok

Bu David dediğin adam iyi mi bukadar. Bunun için tembel diyorlar doğru mu

İcardiye çok güvenmiyorum ben zaten. Ha muhteşem dönüş yaparsa saflarinda yer alirim
çok yönlü bi herif, ben beğeniyorum. Görüşme olduğu da söyleniyor ztn

istediği maaşı kimse vermez bu arada.

Kaleci için Eylüle kader bekler kimseyi alamaz Günay la devam ederiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt