Batuhan Hatipoğlu
Parçalı Üye
- 10 Temmuz 2017
- 4.235
- 3.331
- 1.253
Napoli cok akilli transferler yapiyor, bizde bi tutturduk osimhen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu David dediğin adam iyi mi bukadar. Bunun için tembel diyorlar doğru muOsimhen gelmezse J david imzaya gelir direkt bavaşım.
Osimhenin alternatifi falan da degil, salt forvet olmayan, gerektiginde 10 numarada da oynayan, forvet arkasi da takilan bi herif.
Bana Osimhenin gelip, icardinin 10 numarada oynayacagi senaryodan daha iyi geliyor bu.
Osimhen gelirse icardi gitsin diyenlerdenim
Osimhen gelmezse J david imzaya gelir direkt bavaşım.
Osimhenin alternatifi falan da degil, salt forvet olmayan, gerektiginde 10 numarada da oynayan, forvet arkasi da takilan bi herif.
Bana Osimhenin gelip, icardinin 10 numarada oynayacagi senaryodan daha iyi geliyor bu.
Osimhen gelirse icardi gitsin diyenlerdenim
Yapmıyorki öyle açıklamalar.muhabirler uyduruyorKavukçu’nun şu gündemimizde veya değil şeklindeki açıklamaları bırakması lazım. Eğer ters köşe yapmıyorsa tabi. Ne gerek var her transferimiz zaten medyanın ağzında. Bir de sen malzeme verme şunlara. Şu işleri bir türlü gizli yapmayı beceremedik.
HO
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
çok yönlü bi herif, ben beğeniyorum. Görüşme olduğu da söyleniyor ztnBu David dediğin adam iyi mi bukadar. Bunun için tembel diyorlar doğru mu
İcardiye çok güvenmiyorum ben zaten. Ha muhteşem dönüş yaparsa saflarinda yer alirim
ilk maçta kaptanlık pazubandıyla sahada görürüz.Icardi iyileşti mi antrenmanlara çıkabilecek durumda mı?
O imza parası fazla ona az Dusursun onu. Görüşme olduğunu kim söyledi acepçok yönlü bi herif, ben beğeniyorum. Görüşme olduğu da söyleniyor ztn
istediği maaşı kimse vermez bu arada.
Orkun overrated bir futbolcuOrkun için 20m bonservis üstüne Kerem'in sonraki satıştan pay hakkını Benfica'ya verelim
ben söylüyorum olm güvenmion mu banaO imza parası fazla ona az Dusursun onu. Görüşme olduğunu kim söyledi acep