Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Söz verip verip ödemediler adamla dalga geçtiler.O bile buraktan iyi düşün yani en azından pahalıda olsa bir kadro kurdu.
evet sonra o sözleşmeler yasak getirdi ve hala etkisi sürdürülüyo. güncel örneklerle ykaın geçmişteki yanlışları romantize etmek aşırı yanlış. umarım bir muhalefet olucaksa geçmişte galatasaray'ı kullanıp show yapanlr olmaz

Bu takım Gomis ve Fernando'yu sattığı zaman sonrasındaki 2 sezonu altın tepside verdi diğer takımlara.

Okan Koçuk Giresunda biz de 2. lig kalecisi harbiden Pivot takım olmuş olabiliriz küme düşmedeki rakibimize kalecimizi vermişiz.

kimse şu an mücadelede basarili olamaz öyle bir ortam var

evet sonra o sözleşmeler yasak getirdi ve hala etkisi sürdürülüyo. güncel örneklerle ykaın geçmişteki yanlışları romantize etmek aşırı yanlış. umarım bir muhalefet olucaksa geçmişte galatasaray'ı kullanıp show yapanlr olmaz
Burada burak ile karşılaştırıyoruz tarihin en kötü başkanı yarışında

Yönetim Gedson'a sürekli seni alacağız diyip yabancı sınırı, teknik ekip kararı gibi bahanelerle oyalayıp Benfica'da kadro dışı 6 ay daha mı beklemesini istiyordu çocuk elinden geleni yaptı yönetim ayıp etti 2. kaleciyi yabancı aldı kontentan dedi adam haklı olarak Rize'ye de gider Beşiktaş'a da gider Fener'e de gider üstüne gelir en iyi performansını sana karşı sergiler. Galatasaray taraftarına karşı bir öfkesi olduğunu düşünmüyorum ama yönetim konusunda inanılmaz öfkelidir zaten oraya gitmesinden de çocuğun ne durumda olduğunu çok iyi anlayabiliriz.
Çaylı foto sadece yönetime değil tüm camiaya karşı çekilmiştir. Buna biz taraftar da dahil. Hayatımda gördüğüm en başarısız ve tutarsız konuşmalara sahip yönetim ELMAS yönetimidir. Ancak GEDSON yönetime kzıgın ise bunu başka bir yolla halledebilirdi. Ne bilim bir açıklama yapar ya da başka bişey. Ben sildim GEDSONu .

Yazmayacaktım ama yapamadım. Ne olur Dursun ÖZBEK'i falan bu dallamalar ile kıyaslamayın. Dursun ÖZBEK Burak, Sapık IŞITAN ve avanelerinin yanında Florentino PEREZ kalır anasını satayım.
Bu yonetime koyim ama dursun ne alaka yaw

Dursunun yonetimindede sisme kadin twitleri cikan fatih isbecer vardi ne cabuk unuttu millet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt