- 20 Eylül 2009
- 19.157
- 17.714
- 2.773
Sakın ha 28 şampiyonluk falan isteme..Forumda 28 yaşında olanlar falakaya yatirilacaktir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sakın ha 28 şampiyonluk falan isteme..Forumda 28 yaşında olanlar falakaya yatirilacaktir
Yannick eduardo.Muazzam olur ama yedek için profili yüksek
Geçen sene bizim maçta kumasini çok belli etmişti
Baglanti oyunu vs müthiş
Okan bey istifa diyoruz
Seviyorsa evinde beslesinOkan bey istifa diyoruz
Besliyor zaten. Evi GalatasaraySeviyorsa evinde beslesin
Besli oldugunu görüyorum göbekten bacak kalkmiyorBesliyor zaten. Evi Galatasaray
Dostum rezil durumda zaten. Bir mal bulsak da çıksak diye bakıyorlar.
Hocam mesele ben sen meselesi değil ki. 4-5 aday vardı: Donnaruma, Ederson, Uğur Can, Manuya giden kaleci, Onana ve adını hatırlamadığım bir iki kişi daha vardı.bunların içinde Donnarumayı çıkart (ki bize gelmesi imkansızdı ve gelmedi de) hangisi uğurcandan daha iyi? Zaten talep edilen bons ve maaşlar birlikte değerlendirilince hepsi Uğur Candan pahalı.. bir de yerli adam..Ederson bu argumanda ne alaka?(Ona da karsiydim)Temmuzdan beri yari fiyatina kaleci ile anlasip ortasaha yatirimi yapilmaliydi diye sayisiz post vardir ben dahil bir suru kisiden o zamanin transfer nobetinde.
Oluai yi izledim evet. 19 yasinda evet. Ama sanki afrikali messi mumelesini anlamis degilim.
Hala oyuncuya kotu diyorum olarak algiliyorsun.
30M ederi olmadigini dusunuyorum diyorum.
Degerli kilabilir, mesela fransada bu performansi verse ligue 1de attim Rennes'te , adamlar sana 25 cekebilir belki.Hocam mesele ben sen meselesi değil ki. 4-5 aday vardı: Donnaruma, Ederson, Uğur Can, Manuya giden kaleci, Onana ve adını hatırlamadığım bir iki kişi daha vardı.bunların içinde Donnarumayı çıkart (ki bize gelmesi imkansızdı ve gelmedi de) hangisi uğurcandan daha iyi? Zaten talep edilen bons ve maaşlar birlikte değerlendirilince hepsi Uğur Candan pahalı.. bir de yerli adam..
Yok kötü demedin öyle bir iddiam yok, zaten ilk mesajında futbolcuya bir şey demediğin açık. Sadece dediğim, yaşı nazara alındığında oyunundaki olgunluk ve iyi topçu olduğu izlenimini veriyor ve bu onun bonservisini kıymetlendiriyor.
zaten ilk iletide belirttim Avrupa’da ederinin bu olmadığını. Ancak Türkiye piyasası bu: alacak iki takım var, biz ve fb. Yada tsde kalacak. Bu durum Türkiye fiyatını zaten yükseltiyor. Onun da nedenlerini belirtmiştim..