Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Keita
Oulai
Onyedika
Magassa

Bu 4ünden birini alcaksak hangisi en dogru isim?

@Murat Kara

Screenshot_2026-01-25-14-06-01-498-edit_com.kokteyl.mackolik.webp

Ederson bu argumanda ne alaka?(Ona da karsiydim)Temmuzdan beri yari fiyatina kaleci ile anlasip ortasaha yatirimi yapilmaliydi diye sayisiz post vardir ben dahil bir suru kisiden o zamanin transfer nobetinde.

Oluai yi izledim evet. 19 yasinda evet. Ama sanki afrikali messi mumelesini anlamis degilim.

Hala oyuncuya kotu diyorum olarak algiliyorsun.

30M ederi olmadigini dusunuyorum diyorum.
Hocam mesele ben sen meselesi değil ki. 4-5 aday vardı: Donnaruma, Ederson, Uğur Can, Manuya giden kaleci, Onana ve adını hatırlamadığım bir iki kişi daha vardı.bunların içinde Donnarumayı çıkart (ki bize gelmesi imkansızdı ve gelmedi de) hangisi uğurcandan daha iyi? Zaten talep edilen bons ve maaşlar birlikte değerlendirilince hepsi Uğur Candan pahalı.. bir de yerli adam..

Yok kötü demedin öyle bir iddiam yok, zaten ilk mesajında futbolcuya bir şey demediğin açık. Sadece dediğim, yaşı nazara alındığında oyunundaki olgunluk ve iyi topçu olduğu izlenimini veriyor ve bu onun bonservisini kıymetlendiriyor.

zaten ilk iletide belirttim Avrupa’da ederinin bu olmadığını. Ancak Türkiye piyasası bu: alacak iki takım var, biz ve fb. Yada tsde kalacak. Bu durum Türkiye fiyatını zaten yükseltiyor. Onun da nedenlerini belirtmiştim..

Hocam mesele ben sen meselesi değil ki. 4-5 aday vardı: Donnaruma, Ederson, Uğur Can, Manuya giden kaleci, Onana ve adını hatırlamadığım bir iki kişi daha vardı.bunların içinde Donnarumayı çıkart (ki bize gelmesi imkansızdı ve gelmedi de) hangisi uğurcandan daha iyi? Zaten talep edilen bons ve maaşlar birlikte değerlendirilince hepsi Uğur Candan pahalı.. bir de yerli adam..

Yok kötü demedin öyle bir iddiam yok, zaten ilk mesajında futbolcuya bir şey demediğin açık. Sadece dediğim, yaşı nazara alındığında oyunundaki olgunluk ve iyi topçu olduğu izlenimini veriyor ve bu onun bonservisini kıymetlendiriyor.

zaten ilk iletide belirttim Avrupa’da ederinin bu olmadığını. Ancak Türkiye piyasası bu: alacak iki takım var, biz ve fb. Yada tsde kalacak. Bu durum Türkiye fiyatını zaten yükseltiyor. Onun da nedenlerini belirtmiştim..
Degerli kilabilir, mesela fransada bu performansi verse ligue 1de attim Rennes'te , adamlar sana 25 cekebilir belki.

TR ici boyle degil ama, tabzon borcu mu var ne halsa yolmaya calisiyor apacik belli. Bizim yonetimin bu oltaya gelmemesi gerekli. Ama kazigi yiyecegiz gibi duruyor - gorecegiz.

Bu oyuncu icin ayrica negatif bir yuk ile baslamasina neden olacaktir.

Boş boş oluai,Onyedika peşinde koşacağımıza

Herkes yatar aslan çalışır
Edersona Türkiye yakışır

Demek daha doğru bir adım olacaktır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt