- 16 Haziran 2010
- 204.239
- 156.367
- 6.838
Tier listesi 2026 yılı için güncellendi.
Paylaşım yaparken lütfen buna dikkat edelim.
GSCimbom Yönetimi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sami yen haberin 1de olması biraz saçma olmuş reyis yavTier listesi 2026 yılı için güncellendi.
![]()
GSCimbom Yönetimi
matteo moretto tier 1 olması icin ne yapacak dahaTier listesi 2026 yılı için güncellendi.
![]()
GSCimbom Yönetimi
Bence iyi bir transfer dönemi geçirdik zaten. Sadece +2 rotasyon oyuncusu alamadılar. Ahmed Kutucu, Yusuf Demir'in kanat rotasyonuna giremeyeceği, Berkan-Kaan'ın orta sahayı yedeklemeyeceğini ön görüp yabancı hakkımızda varken 1 orta saha 1 kanat rotasyona oyuncu ekleseydik bu kadar sıkıntı yaşamazdık.kusura bakmayın ama sadece osimhen alınsın yeter denilen dönemde singo ugurcanda alınıyorsa gayet iyi transfer dönemidir
matteo moretto tier 1 olması icin ne yapacak daha
Arkadaslarla konustuk aslinda 2 yapacaktim ama genel olarak onun Galatasaray hakkindaki haberleri ve karsi tarafi cogu zaman ifsa edip, onlarla mucadele etmesi ve bize faydasi dokundugu icin 1'de kalsin dedik.sami yen haberin 1de olması biraz saçma olmuş reyis yav
Haraldsson sanırım Asprilla öncesi istenen u23 adamdı o da çünkü 10 no ve kanatlarda oynuyor. Onu zaten kiralık vermezlerdi anca 30 milyon euroya falan satarlardı o artık gündemden çıkmıştır bu arada çok iyi oyuncu.dursun denilen herife öfkem yüzünden hiç yazmayacaktım ama ufak bir bilgi vereyim
lille den haraldsson u istiyormuş okan hoca ,gelir gelmez bilemem
göztepeden arda okan içinde yusuf + para teklif etmişiz göztepe 12 milyon istemiş
kaynak menajer arkadaşım,fazla detayda sormadım
Bizde kalsaydi keşke 30 milyon çok iyiparaydi ama sonrası malumBayern gibi bir takım için fazla düz bir herif. PL'ye, İtalya'ya filan gitseydi keşke