Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Manzambi gecen hafta devre arasi transfer olmayi düsünmiyor diye haber yapmislardi. Garanti oynayip, dünya kupasinda ilk 11 de oynamak icin. Orda kendini gösterir ve 30-40 arasi transfer olur yazin

kusura bakmayın ama sadece osimhen alınsın yeter denilen dönemde singo ugurcanda alınıyorsa gayet iyi transfer dönemidir
Bence iyi bir transfer dönemi geçirdik zaten. Sadece +2 rotasyon oyuncusu alamadılar. Ahmed Kutucu, Yusuf Demir'in kanat rotasyonuna giremeyeceği, Berkan-Kaan'ın orta sahayı yedeklemeyeceğini ön görüp yabancı hakkımızda varken 1 orta saha 1 kanat rotasyona oyuncu ekleseydik bu kadar sıkıntı yaşamazdık.

Bu sorunu geçen sene de yaşadık Yunus ve Barış'a o kadar yük bindirdik ki adamlar en önemli maçta ya sahada olamadılar ya da kötü oynadılar.

Lang ve Aspirilla en azından bu sorunu çözecektir. Buraya ya Ederson kalitesinde sağlam bir orta sahaya para gömeceğiz ya da Yirankyi, Mandela, Mangassa gibi genç ve potansiyelli bir oyuncu alacağız.

strasbourgdaki el mourabet'i beğendim , iki yönlü oyun kurucu tam benim sevdiğim

sami yen haberin 1de olması biraz saçma olmuş reyis yav
Arkadaslarla konustuk aslinda 2 yapacaktim ama genel olarak onun Galatasaray hakkindaki haberleri ve karsi tarafi cogu zaman ifsa edip, onlarla mucadele etmesi ve bize faydasi dokundugu icin 1'de kalsin dedik.

dursun denilen herife öfkem yüzünden hiç yazmayacaktım ama ufak bir bilgi vereyim

lille den haraldsson u istiyormuş okan hoca ,gelir gelmez bilemem

göztepeden arda okan içinde yusuf + para teklif etmişiz göztepe 12 milyon istemiş

kaynak menajer arkadaşım,fazla detayda sormadım
Haraldsson sanırım Asprilla öncesi istenen u23 adamdı o da çünkü 10 no ve kanatlarda oynuyor. Onu zaten kiralık vermezlerdi anca 30 milyon euroya falan satarlardı o artık gündemden çıkmıştır bu arada çok iyi oyuncu.

Bu transfer dönemi tarihin en iyilerinden biriydi.

Osimhen'i aldık, Sane'yi bonservis ödemeden aldık. İlkay gibi adamı az maliyetle getirdik. Singo'nun sakatlık durumu ve Uğurcan'ın aşırı maliyeti sıkıntılı oldu sadece. Ki ikisi de faydalı oyuncular.

valla şu keyfin üstüne onyedika ismini duyarsam kafayı yerim yine.fb tekrardan daha avantajlı olur almayın şu çöpü yahu momentumu vermeyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt