Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O da Köhn olayına içerlemiştir kesin.Fatih Demireli nerelerde bari o ilgilense transferle
Anlaşılsın nolacakki.Hiç alabilecek gibi durmuyorlar. Neyse belki ET nin değeri, önemi anlaşılır bu olaylar ile.
@Recep Özbek, manzarayı beğendin mi?
UEFA bonservis işine niye baksın ki? Sen gittin g.amerika ya da asya dan topçu aldın. UEFA nın yetki alanı dışında buraların bonservis işi misal.Geçen sene vergi, bonservis taksitlerini kapasadığına dair haber vardı. İmza alma olayı değil herhangi bir kulübe vadesi geçmiş bir borcunun bulunmaması gerekiyor diye biliyorum. Uefa bunların hepsini kontrol ediyor diye biliyorum.
o da doğru.Anlaşılsın nolacakki.
Yarın bu yönetim Zaha’nın maaşı yüksek, oyuncu alamıyoruz diye haber yaptıracak istedikleri adamı alamazlarsa.
Kaybeden Galatasaray olduktan sonra, bunların önemi kalmıyor.
Onlar bizim ilk sene yaptığımız fırsat transferleri yoklamasını bekliyorlar muhtemelen.Hadi bizimkilerin beceriksiz olduğunu biliyorduk da fb morinyo varken nasıl birkaç komisyon transferi yapamadı onu anlamadım
belki biz ayarlamışızdır tatilihahah dun gece McTominay ile yuz yuze gorusmek istiyorlardi herif Bodrum'daymis
daha oyuncudan haberleri yok bunlar transfer yapacak birde
Bence faxla sormuşlardır .30 milyon diyince gitmeye gerek görmemişlerdir. Biz hangi baremde topçu arıyoruz onuda bilmiyoruz ki???hahah dun gece McTominay ile yuz yuze gorusmek istiyorlardi herif Bodrum'daymis
daha oyuncudan haberleri yok bunlar transfer yapacak birde
3-4 kere ürün almıştım.Korayspor.com
Milletin eşine kızına saçma salak şeyler yazmayın
Haluklar da gittiklerini soylediBence faxla sormuşlardır .30 milyon diyince gitmeye gerek görmemişlerdir. Biz hangi baremde topçu arıyoruz onuda bilmiyoruz ki???