Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hiç alabilecek gibi durmuyorlar. Neyse belki ET nin değeri, önemi anlaşılır bu olaylar ile.
Anlaşılsın nolacakki.

Yarın bu yönetim Zaha’nın maaşı yüksek, oyuncu alamıyoruz diye haber yaptıracak istedikleri adamı alamazlarsa.

Kaybeden Galatasaray olduktan sonra, bunların önemi kalmıyor.

Geçen sene vergi, bonservis taksitlerini kapasadığına dair haber vardı. İmza alma olayı değil herhangi bir kulübe vadesi geçmiş bir borcunun bulunmaması gerekiyor diye biliyorum. Uefa bunların hepsini kontrol ediyor diye biliyorum.
UEFA bonservis işine niye baksın ki? Sen gittin g.amerika ya da asya dan topçu aldın. UEFA nın yetki alanı dışında buraların bonservis işi misal.

64 bin forma satılmış, taraftar yine muazzam destek veriyor

Hadi bizimkilerin beceriksiz olduğunu biliyorduk da fb morinyo varken nasıl birkaç komisyon transferi yapamadı onu anlamadım
Onlar bizim ilk sene yaptığımız fırsat transferleri yoklamasını bekliyorlar muhtemelen.
Ellerindeki çekirdek kadronun üzerine 3 tane fırsat yoklayacaklar gibi görünüyor.

Çok da acele etmelerine gerek yok işin özü zaten ş.liginden elenecekler yine yarışacakları yer belli, bu sene orayı da sallayacaklarını düşünmüyorum varsa yoksa lig. Eylülde 5 tane adam indirseler de aynı iş.
Adamların çok da eksiği yok yani, alınacak forvet lazım fakat dzeko var ellerinde. Stoper aldılar zaten. O.s Fred var.
Kanatların birinde Tadic diğerinde irfan var zaten.
Onların bu stratejisi mantıklı gelebilir de bizim bekimiz yok ya hadi 8de demirbay ile oyalarsın bir şekilde

Öbürü de şuursuzun teki. Mal gibi ş.lginden elenirsek bak o zaman cümbüşe.

Dikkatinizi çektiyse bu sene sadece bizde değil fenerde de bir sorun var. Transferler yapılmıyor mu yapılamıyor mu bilemiyorum arka planda hesap kitap işleri mi tutmuyor maliyet olarak vs ya da başka bir şey mi var belli değil ama bir sorun var. Biraz bjk yaptı ama onlarında ihtiyaçlarına oranla gelen sayısı hala çok düşük. Ts de sayı olarak aldı baya ama içlerinde elle tutulur adam pek yok. Sözün kısası ilginç.

hahah dun gece McTominay ile yuz yuze gorusmek istiyorlardi herif Bodrum'daymis

daha oyuncudan haberleri yok bunlar transfer yapacak birde
Bence faxla sormuşlardır .30 milyon diyince gitmeye gerek görmemişlerdir. Biz hangi baremde topçu arıyoruz onuda bilmiyoruz ki???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt