Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
Ali kulübü iyice ipotekliyor kendine.
zaten kulubu sahiplenmek istiyor koc grubu amaclari o
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ali kulübü iyice ipotekliyor kendine.
En az alanin 2.5 dan az oldugunu cikarirsam ne diyeceksin?Klupte en az alan 2.5 alıyor ben zaten doğru demiyorum istediğim oyuncular da genelde bu yönde zaten
Ismi panter olsaydi iyi kaleci olacakti yav![]()
Parantezi nerede kapattin?
futbolcu konularında aynı düşünüyoruz hilmiyle genelde
bir iki falsosu olabilir
ayriyeten bir gslinin okanı iyi hoca sanması absürd birşey değil ben hayatta yargılamam (onların yaptığının aksine
çok kötü hocada değil sonuçda arada bir hocalık sanatını icra ediyor ama edene kadarda bize zulum yaşatıyor
bu zulum dönemleri bana özellikle çok batıyor ve bunu dile getiriyoruz
sonuçda herkesin ortak amacı gsnin iyiliği
daha iyi bir hoca olmak varken niye uğraştırıyorsun
mesela yardımcı hocaları
getirsene dünyanın heryerinden en iyileri niye bursasporun şekersporun hocalarını getiriyorsun
kendine zarar
niye mesela kankinin oğlunu bize futbolcuymuş gibi pazarlamaya çalışıyorsun kendşne zarar
niye ortasahanın önemini özellikle avrupada idrak edemiyorsun kendine zarar
Ee siz bu yönetimi daha taniyamadiysaniz, beleṣe köpru var da cekerlerkalite her gecen gün daha da düsüyor cikan kaleci isimlerinde
robinson zapata seviyesine kadar düsecegiz anlasilan
iyi bir kalecisi olmayan takimin isi cok zor.
Robinson zapata mıkalite her gecen gün daha da düsüyor cikan kaleci isimlerinde
robinson zapata seviyesine kadar düsecegiz anlasilan
iyi bir kalecisi olmayan takimin isi cok zor.
Karakterinde ne sorunu olacakmis yav, adam her gittigi takimda ust duzey katki verdi daha napacakti ki?Hakan sanki her transfer oldugunda eski takimiyla arasini acayip bozarak ve herseyi yakarak transfer oldu gibi geliyor bana. Karakterinde sorun mu var acaba?
Karakterinde ne sorunu olacakmis yav, adam her gittigi takimda ust duzey katki verdi daha napacakti ki?
Chelsea de Mudryk diye bir futbolcu vardı. Yav Fc 25’te bile yok. 100 milyon euro vermişlerdi. Herif öldü herhalde.