Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silas andersen tarzi oyuncular bulmak bir şey kaybettirmez bu tarz oyunculara yonelelim

Bize çakmaya çalışmazlar umarım walker peters'ı bir an önce gitsinde kurtulsak.

Hakan sanki her transfer oldugunda eski takimiyla arasini acayip bozarak ve herseyi yakarak transfer oldu gibi geliyor bana. Karakterinde sorun mu var acaba?

kalite her gecen gün daha da düsüyor cikan kaleci isimlerinde
robinson zapata seviyesine kadar düsecegiz anlasilan

iyi bir kalecisi olmayan takimin isi cok zor.

😂

futbolcu konularında aynı düşünüyoruz hilmiyle genelde

bir iki falsosu olabilir

ayriyeten bir gslinin okanı iyi hoca sanması absürd birşey değil ben hayatta yargılamam (onların yaptığının aksine
çok kötü hocada değil sonuçda arada bir hocalık sanatını icra ediyor ama edene kadarda bize zulum yaşatıyor

bu zulum dönemleri bana özellikle çok batıyor ve bunu dile getiriyoruz

sonuçda herkesin ortak amacı gsnin iyiliği

daha iyi bir hoca olmak varken niye uğraştırıyorsun

mesela yardımcı hocaları
getirsene dünyanın heryerinden en iyileri niye bursasporun şekersporun hocalarını getiriyorsun
kendine zarar

niye mesela kankinin oğlunu bize futbolcuymuş gibi pazarlamaya çalışıyorsun kendşne zarar

niye ortasahanın önemini özellikle avrupada idrak edemiyorsun kendine zarar
Parantezi nerede kapattin?

Hakan sanki her transfer oldugunda eski takimiyla arasini acayip bozarak ve herseyi yakarak transfer oldu gibi geliyor bana. Karakterinde sorun mu var acaba?
Karakterinde ne sorunu olacakmis yav, adam her gittigi takimda ust duzey katki verdi daha napacakti ki?

Karakterinde ne sorunu olacakmis yav, adam her gittigi takimda ust duzey katki verdi daha napacakti ki?

Bence performans ve karakterin fazla iliski veya baglantisi yok. Bir oyuncu acayip sorunlu olup yinede leblebi gibi gol atabilir. Digeri melek gibi bir kisii olup, dandik performans gösterebilir.

Bana Hakan sanki Yak Gel sarkisinin insan olmus haline benziyor

Transfer dönemi böyle giderse Beşiktaşın 3 ay boyunca Gedson ve Rashicayı açıklaması gibi biz de sürekli Saneyi açıklayacağız. Sane Amerikaya gitti, döndü, bayern veda etti, türkiyeye geldi, ilk antrenmana çıktı :)

Chelsea de Mudryk diye bir futbolcu vardı. Yav Fc 25’te bile yok. 100 milyon euro vermişlerdi. Herif öldü herhalde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt