Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rashica’yi alirsak Zaniolo’ya 28-30 teklif falan varsa gönderilmeli bence

Zani’yi 10 no oynatmayiz zaten. Sağda yeterince alternatifimiz var, Baris - Rashica - Morutan

Zaniolo kalirsa ligde 6-7 mac haric hicbiri 11’e giremez bunlarin, Baris’a yazik olacak diger turlu. Solda Kerem’in formayi birakmayacagini varsayiyorum sağ kanat icin 4 alternatif cok fazla. Bu kadar derinlik sıkıntı yaratır bence. Yunus’u Yusuf’u Kılınc’ı hic saymiyorum ztn onlar gönderilir

Zaniolo form tutarsa Ikardi kadar katki saglar, ama takımı ona göre kurmak lazım.

diğer yandan 35m€ luk teklif gelirse mutlak düşünülmeli

İcardinin resmi olarak açıklanmama sebebi bence biraz daha tatil yapması yoksa şimdiye açıklanmis olsa nerde İcardi yangını başlardı diye düşünüyorum.

İcardinin resmi olarak açıklanmama sebebi bence biraz daha tatil yapması yoksa şimdiye açıklanmis olsa nerde İcardi yangını başlardı diye düşünüyorum.
Bence wanda hakkindaki dedikodular maalesef dogru, haberler gecen hafta bugun cikti oyuncu hafta ici gelecek dediler hala ses yok. Wanda da kac gundur paylasim yapmamis, bir aksilik var gibi.

Rashica’yi alirsak Zaniolo’ya 28-30 teklif falan varsa gönderilmeli bence

Zani’yi 10 no oynatmayiz zaten. Sağda yeterince alternatifimiz var, Baris - Rashica - Morutan

Zaniolo kalirsa ligde 6-7 mac haric hicbiri 11’e giremez bunlarin, Baris’a yazik olacak diger turlu. Solda Kerem’in formayi birakmayacagini varsayiyorum sağ kanat icin 4 alternatif cok fazla. Bu kadar derinlik sıkıntı yaratır bence. Yunus’u Yusuf’u Kılınc’ı hic saymiyorum ztn onlar gönderilir
Rashica için Zaniolo gönderme vizyonu 👏

King meliksah wanda icin bagirsak enfeksiyonu var diye duydum dedi dun reis bunu da duymayiver yaw :asd:

Emre Kılınç sivasspor vidleri izledim. Eskiden iyi şut çekermiş, Beşiktaş'a karşı uzaktan golü var. Nasıl oldu da buraya geldiğinde futbolu unuttu hayret bisey

B.k gibi kadro kurup Taylan berkan Emre üzerine iskelet oturtmaya çalıştık

İyi bir iskelette 7/10 oynayacak adamlar hep birlikte 5-6 performans gösterdiler

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

B.k gibi kadro kurup Taylan berkan Emre üzerine iskelet oturtmaya çalıştık

İyi bir iskelette 7/10 oynayacak adamlar hep birlikte 5-6 performans gösterdiler

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
5/6lık performans verseler yine ilk 5te olurduk hocam çok kötü bir sezondu insan hatırlamak bile istemiyor

Zaniolodan geçen yıla göre çok farklı bir beklentim yok.. Yine fener maçı gibi arada çıkıp resitalinj sunacaktır ben devamlılık sorunu yaşayacağını düşünüyorum..
35 veren varsa cidden cok düşünmeye gerek yok ligin içinden geçen Boeye 20 yi zor veriyorlar Zaniolo hep iyi oynasa yine benzer rakamları önerirler..

ulan Ali Naci

Mertens'e 11m euro teklif var diye yazarken hiç mi utanmadın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt