Ömer Eliaçık
Parçalı Üye
- 28 Ocak 2013
- 3.443
- 899
- 1.103
evetbu. bu tipte bir oyuncu bulmak zor mu bos calim atan degilde bu sekilde sutu pasi skor katkisi olanSpertsyan
SM-M526BR cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evetbu. bu tipte bir oyuncu bulmak zor mu bos calim atan degilde bu sekilde sutu pasi skor katkisi olanSpertsyan
Bence wanda hakkindaki dedikodular maalesef dogru, haberler gecen hafta bugun cikti oyuncu hafta ici gelecek dediler hala ses yok. Wanda da kac gundur paylasim yapmamis, bir aksilik var gibi.İcardinin resmi olarak açıklanmama sebebi bence biraz daha tatil yapması yoksa şimdiye açıklanmis olsa nerde İcardi yangını başlardı diye düşünüyorum.
Rashica için Zaniolo gönderme vizyonuRashica’yi alirsak Zaniolo’ya 28-30 teklif falan varsa gönderilmeli bence
Zani’yi 10 no oynatmayiz zaten. Sağda yeterince alternatifimiz var, Baris - Rashica - Morutan
Zaniolo kalirsa ligde 6-7 mac haric hicbiri 11’e giremez bunlarin, Baris’a yazik olacak diger turlu. Solda Kerem’in formayi birakmayacagini varsayiyorum sağ kanat icin 4 alternatif cok fazla. Bu kadar derinlik sıkıntı yaratır bence. Yunus’u Yusuf’u Kılınc’ı hic saymiyorum ztn onlar gönderilir
30m az degil üstadRashica için Zaniolo gönderme vizyonu![]()
Hayırlısı olsun diyelim hakkımızda.Bence wanda hakkindaki dedikodular maalesef dogru, haberler gecen hafta bugun cikti oyuncu hafta ici gelecek dediler hala ses yok. Wanda da kac gundur paylasim yapmamis, bir aksilik var gibi.
Beinsports yalakalığa erken başlamış. Yasa dışı 5 yildizli logoyu meşrulaştırmaya çalışıyorlar

Emre Kılınç sivasspor vidleri izledim. Eskiden iyi şut çekermiş, Beşiktaş'a karşı uzaktan golü var. Nasıl oldu da buraya geldiğinde futbolu unuttu hayret bisey
5/6lık performans verseler yine ilk 5te olurduk hocam çok kötü bir sezondu insan hatırlamak bile istemiyorB.k gibi kadro kurup Taylan berkan Emre üzerine iskelet oturtmaya çalıştık
İyi bir iskelette 7/10 oynayacak adamlar hep birlikte 5-6 performans gösterdiler
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Spertsyan'dan bahsediyorZakharyan ama gelmiyor