Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne programı ne Arjantin’i WAN’da iyileştiği an icardi gelir gelmiyorsa ciddi anlamda gidip santrafor alsınlar

Yurt dışında yetiştiği için UEFA listesine yazmada kontenjan problemi yaratıyormuş o yüzden onun yerine TR'de yetişmiş bir kaleci alınma ihtimali yüksek o da Şengezer olabilir.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
mert günok gelsin bjkden ayrılık haberi görmüştüm, gelirse tjkliler yeniden tinere başlar

mert olmuyorsa berke veya sinan bolat düşünürüm ama sinan da sorunlu senin dediğine göre

Ortasaha rotasyonunu iyi kurmalıyız bu sefer.
~Miço satılabilir
~Berkan,sergio,mertens,demirbay - yedek
~Torreira, üst düzey 8 no, üst düzey 10 no - as takım

Esasında bana kızacaksınız ama Yunus’un yüksek satın alma opsiyonuyla (9-10 gibi) kiralanıp Fransa’da pişirip bu sene Emre Kılınç’ı rotasyonda tutma işi çok anlamsız gelmiyor bana. Mevkisinde 3.alternatif

Çok yetenekli olduğu aşikar ama büyük seviyede oynamayı öğrenmesi lazım , bir yurtdışı yapması lazım.

Gözden çıkarmadan oyuncunu pişirmek için bir fırsat. Geçen sene başında Kerem’den etkiliydi ama mentalitesi kendini toplamak yerine hocaya ters gitmek olunca mevkisinde 3.alternatif konumunda şuan. Oynaması kendini bulması lazım. 1-2 seneye Kerem’i satıp Yunus’u kadroya yazabilirsin

Bence Nelsson gidiyorsa %100 Merih'i almaliyiz. Kerem'den tam emin degilim.
Ilaveten %100 6 - 8 oynayan Africali genc almaliyiz.
Mitso %100 gitmeli.

Bir de Merih gazla daha iyi oynayan birisi. Bence bizim taraftarla gayet iyi performans verecek
Merih'in en büyük eksisi şu anki stoperler arasında açık ara en kötü ayaklı yerli stoper olması.

Bir de tek hamleli stoper. İlk kademede topu aldı aldı, yoksa beli dönene kadar eyvah eyvah. Nelsson gibi iyi pozisyon bilgisine de sahip değil. Ha sezgi yönü kuvvetli ama, bu konuda en iyilerden yerli olarak.

Sonuçta bizim gibi açık oynayan takım için doğru stoper tercihi olur mu emin değilim açıkçası. Ayrıca hem iki yerli stoper intihar olur hem de Abdül ile iyi bir ikili olacaklarını hiç ama hiç sanmıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt