Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 26.792
- 13.768
- 1.498
Ne programı ne Arjantin’i WAN’da iyileştiği an icardi gelir gelmiyorsa ciddi anlamda gidip santrafor alsınlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mert günok gelsin bjkden ayrılık haberi görmüştüm, gelirse tjkliler yeniden tinere başlarYurt dışında yetiştiği için UEFA listesine yazmada kontenjan problemi yaratıyormuş o yüzden onun yerine TR'de yetişmiş bir kaleci alınma ihtimali yüksek o da Şengezer olabilir.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Reis bunu saat 03.33 de yazdığına göre ayaktayız zatenŞehir dışına çıktığım için giremedim.
Çok fazla bilgi kirliliği var.
Güzel haber ise:
Bugün uyumayın KAPlan belgeseli var.![]()

Merih'in en büyük eksisi şu anki stoperler arasında açık ara en kötü ayaklı yerli stoper olması.Bir de Merih gazla daha iyi oynayan birisi. Bence bizim taraftarla gayet iyi performans verecek
MaşallahReis bunu saat 03.33 de yazdığına göre ayaktayız zaten![]()
Bugünü bilmem de kesin cumartesi 3-4 kap olur kardeşimin düğünü var . O gün totem yapacağım tüm gün telefonu kapatacağım.Şehir dışına çıktığım için giremedim.
Güzel haber ise:
Maşallah![]()
Kanka gözünü seveyim uyutmayacaksın sonra patlayacaksın uykusuz kalıcaz işimiz gücümüz var yapma etme.Gece yarısı kap'mı olur.Şehir dışına çıktığım için giremedim.
Güzel haber ise: