Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Afedersin de Cenk ve İbrahim’le masaya otursam 2 dk da süzme olduklarını anlarım, adam da anlamıştır ve her türlü çakallığı yapar. Adama değil bizimkilere kızmak lazım
Bi de futbolcuları düşün. Bu ikisiyle konuşup ikna olabilirlermi? İkisiyle dedim ama toplasan bir bile etmezler

Afedersin de Cenk ve İbrahim’le masaya otursam 2 dk da süzme olduklarını anlarım, adam da anlamıştır ve her türlü çakallığı yapar. Adama değil bizimkilere kızmak lazım

Zenit başkanını Cenk ve İbrahim olarak düşünerek sövecektim rahatlayacaktım mis gibi.

Kötü sezon başlangıcı mi🙃hımm görüşürüz..

şampiyonlar ligi parası-boey parası. geriye kalanı saymıyorum bile zaniolo'dan gelen az miktar vs.

diğer takımlardan daha fazla gelirimiz var. biz yapamıyorken onlar nasıl yapıyor? 10 senedir şampiyon olamayan takım şampiyonlar ligine katılamayan takım 20 milyona el nesyri alacak bizde de para yok diyeceğiz..

geçelim o işleri.
Hangi işleri geçelim. Paramızın nerede olduğunu kimsenin bilmediği işleri mi?

Size gelen paraları sormuyorum. Geçen yıl 230 milyon euro toplam gelirimiz vardı. Bunu, ayrıntısını buradaki herkes biliyor.

Siz bana bu paranın nerede olduğunu söyleyin. Çünkü bunun cevabını da tam tersi kimse bilmiyor.

3-4 milyon peşinat verip 4-6 taksit istediğimiz için bir tane adam alamıyoruz.

O zaman bu paralar nerede?????

Bir bok bilmedigi o kadar belli ki
Bahsi geçen hesap Ertan'ın knkası. Bir şey bildiğini düşündüğün adamı at da biz de öğrenelim o halde. KAP açıklaması olmayan bütün haberlerin hiçbirinin doğruluğunu kanıtlayamayacağını bildiğin halde bunu yazmandaki amaç nedir tam olarak çözebilmiş değilim.

Bu işin sonunda kim alınırsa alınsın fena bir kazık yiyeceğiz. Orası çok belli artık.

Bu tiwit saçma olmuş biraz
Her malın fiyatı ve pazarlık süreci farklıdır
O herifler de doue için farklı kulüplerle görüşüyorlardır
Rakama gelince atıyorum doue için 5 lira çoktur bir başkası için azdır.
Duyulması saçma evet ama şu zamanda hiçbir şey gizli kalmaz zaten
Jelerte 10 veriyorsak doue için de o paralara çıkarız diye bişey yok

Biz bunlardan çok zor bir transfer istemedik. Bir takımın sağ bek pozisyonu 6 aydır boş, yok o mevkinin oyuncusu. Galatasaray'ı düşünen yönetim sezon biter bitmez bu mevkinin ismini getirir. Bunlar işi cıvzıttı, şımardı.
" Helak ol yaglı surat" imzssı sana ki aitti hocam?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt