Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sayfayı niye mundar ettin Naci?
Bi de futbolcuları düşün. Bu ikisiyle konuşup ikna olabilirlermi? İkisiyle dedim ama toplasan bir bile etmezlerAfedersin de Cenk ve İbrahim’le masaya otursam 2 dk da süzme olduklarını anlarım, adam da anlamıştır ve her türlü çakallığı yapar. Adama değil bizimkilere kızmak lazım
Gule gule peace waryasaklı kaynak paylaşımı (yağız)
Afedersin de Cenk ve İbrahim’le masaya otursam 2 dk da süzme olduklarını anlarım, adam da anlamıştır ve her türlü çakallığı yapar. Adama değil bizimkilere kızmak lazım
Santa mı?bence sağ beke clauss’u alacaz
Bu işin sonunda kim alınırsa alınsın fena bir kazık yiyeceğiz. Orası çok belli artık.
Hangi işleri geçelim. Paramızın nerede olduğunu kimsenin bilmediği işleri mi?şampiyonlar ligi parası-boey parası. geriye kalanı saymıyorum bile zaniolo'dan gelen az miktar vs.
diğer takımlardan daha fazla gelirimiz var. biz yapamıyorken onlar nasıl yapıyor? 10 senedir şampiyon olamayan takım şampiyonlar ligine katılamayan takım 20 milyona el nesyri alacak bizde de para yok diyeceğiz..
geçelim o işleri.
Dünyada adam bulabileceğin en kolay mevki sağ bek ciddi diyorum ve 6 aydır boş olan mevkiye hâlâ birini alamadılar
Büyü için rtaşSayfayı niye mundar ettin Naci?
Bahsi geçen hesap Ertan'ın knkası. Bir şey bildiğini düşündüğün adamı at da biz de öğrenelim o halde. KAP açıklaması olmayan bütün haberlerin hiçbirinin doğruluğunu kanıtlayamayacağını bildiğin halde bunu yazmandaki amaç nedir tam olarak çözebilmiş değilim.Bir bok bilmedigi o kadar belli ki
Bu işin sonunda kim alınırsa alınsın fena bir kazık yiyeceğiz. Orası çok belli artık.
" Helak ol yaglı surat" imzssı sana ki aitti hocam?Biz bunlardan çok zor bir transfer istemedik. Bir takımın sağ bek pozisyonu 6 aydır boş, yok o mevkinin oyuncusu. Galatasaray'ı düşünen yönetim sezon biter bitmez bu mevkinin ismini getirir. Bunlar işi cıvzıttı, şımardı.