Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Icardi güncel piyasada kac eder admirim
Icardi tarzı adamları takımlar tercih etmiyor güncel olarak, daha versatile adamları alıyorlar, o yüzden teklif almıyor Avrupa’dan zaten.

Şu piyasada 30 ederdi hala yoksa ama satsan yerini dolduramazsın.

Açıkçası Nelsson, Davinson, Lucas, Mertens, Icardi, Barış, Ziyech, Muslera, şunlardan birini gönder yerine aynı seviyede adam alamayız, hemen hepsi çok ideal şartlarla takıma katıldı.

Tarihin ödenen en yüksek bonservisi Zidane’a ödendi, o dönem Real Madrid gelirinin yarısını verdi bonservisine, şu anki karşılığı 500 milyon euro oluyor.

Bizim için de Jardel transferi 50 plus net bir şekilde, o dönemki gelir seviyemizi bilmiyorum ama.

Hemde 29 yaşındaydı yanlış hatırlamıyorsam Zizou…

Bi ara cezalı üyeler için ayrı bi yer vardı forumda duruyor mu ? Bilmiyorum hazırlıklara başlamak lazım..

Ali Thuramp iyi oyuncu gerçekten de
Bariz iyi ya, alt yapıdaki en olgun adamlardan, yedek sağ bek yapabiliyor olmamız lazım bu seviye alt yapı adamlarını.

Altyapıdan cacık olmaz bu arada, kendi haline bırakılmış durumda.

De Paul, Joao Mario, Guendouzi, Jelert aynı anda gelse ateşin sönmeyeceği saatlerdeyiz. Yanıyoruz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Keşke Kolpsah olsaydı da en azından 2-3 duyum sıkar ortamı şenlendirirdi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kim mesela

Santrafor en zor mevki şu an piyasada özellikle böyle koşan eden adamları 30dan aşağı vermiyorlar.
Sprinterligi tartışılır pek degil ama morata 15+bonusa gitti galiba milana tabi, onu ikna etmesi vs daha zor olabilir milan vs de varken ustelik ama burdada roma vardı. Evet santrafor zor bir mevki pahalı olması normal. Ama bilmiyorum biz 25 e nesyri alsak o kadar memnun olmazdım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt