Emre Cevik
10 Numara!
- 15 Ocak 2011
- 13.448
- 4.831
- 1.618
komik tarafi en nesyri bedava batshuayiden iyi topcuda degil.Nesyrinin 2 katı kalitelisini 10 milyona almışken nesyri ye 22+3 rezalettir bu arada iyi soymuş sevilla tebrik etmeli.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
komik tarafi en nesyri bedava batshuayiden iyi topcuda degil.Nesyrinin 2 katı kalitelisini 10 milyona almışken nesyri ye 22+3 rezalettir bu arada iyi soymuş sevilla tebrik etmeli.
Vigonun forveti alırımKim mesela
Santrafor en zor mevki şu an piyasada özellikle böyle koşan eden adamları 30dan aşağı vermiyorlar.
Ozan kabak gibi şu an sans doğdu aliye, kim gelirse gelsin,alacak yetenekte formayı emin olAferin çocuk baktı hocadan fayda yok kendi piyasasını kendi yapıyo
Icardi tarzı adamları takımlar tercih etmiyor güncel olarak, daha versatile adamları alıyorlar, o yüzden teklif almıyor Avrupa’dan zaten.Icardi güncel piyasada kac eder admirim
Tarihin ödenen en yüksek bonservisi Zidane’a ödendi, o dönem Real Madrid gelirinin yarısını verdi bonservisine, şu anki karşılığı 500 milyon euro oluyor.
Bizim için de Jardel transferi 50 plus net bir şekilde, o dönemki gelir seviyemizi bilmiyorum ama.
icardi vs yönetim :Tete neyse de icardi nasıl orman'a sıcar.
Figo daha çok değil miydiTarihin ödenen en yüksek bonservisi Zidane’a ödendi, o dönem Real Madrid gelirinin yarısını verdi bonservisine, şu anki karşılığı 500 milyon euro oluyor.
Bizim için de Jardel transferi 50 plus net bir şekilde, o dönemki gelir seviyemizi bilmiyorum ama.
Yok durmuyor olsa iyiydi ne güzel takılıyorduk musap hep orda olurduBi ara cezalı üyeler için ayrı bi yer vardı forumda duruyor mu ? Bilmiyorum hazırlıklara başlamak lazım..
Bariz iyi ya, alt yapıdaki en olgun adamlardan, yedek sağ bek yapabiliyor olmamız lazım bu seviye alt yapı adamlarını.Ali Thuramp iyi oyuncu gerçekten de
O dönem dolarla dönüyordu piyasa biri 50 diğeri 68 gibi bir şeydi.Figo daha çok değil miydi
Figo'ya 60, Zidane 77 bonservis vermişlerdi zamaninda.Figo daha çok değil miydi
Sprinterligi tartışılır pek degil ama morata 15+bonusa gitti galiba milana tabi, onu ikna etmesi vs daha zor olabilir milan vs de varken ustelik ama burdada roma vardı. Evet santrafor zor bir mevki pahalı olması normal. Ama bilmiyorum biz 25 e nesyri alsak o kadar memnun olmazdım.Kim mesela
Santrafor en zor mevki şu an piyasada özellikle böyle koşan eden adamları 30dan aşağı vermiyorlar.