- 27 Haziran 2009
- 7.502
- 2.408
- 2.418
Yok anladım da kovmak daha iç soğutur o yüzden diyorum heheDiğer kulüplere 30 ise napoliye 60. Bu da bir nevi sana satılık oyuncu yok demek oluyor zaten.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok anladım da kovmak daha iç soğutur o yüzden diyorum heheDiğer kulüplere 30 ise napoliye 60. Bu da bir nevi sana satılık oyuncu yok demek oluyor zaten.
Trink 75 peşindeler ya da biri ikna edip herkesin verdiğinden çok veriyoruz demelerini bekliyorlar, eğer olay bu değilse zaten "Türkiye'den arandı" muhabbetine inanmaya başlayacağım.ulan baska kulüpler sana 75‘ten fazla vermeyecek ki
O 75‘i biz de veriyoruz sana, 40‘ini da pesin ödüyoruz
Bu serefsiz Napoli‘nin derdi nedir, oyuncuyu neden bize salmak istemiyor bu pustlar
Osi‘yi alak sonra SL‘de bunlar Rams‘a gelsin baska birsey istemiyorum
En nefret ettigim kulüpler listesine girdiler
Gerekirse 75'i de peşin verip alacağız o zaman. Vermiyorlar diye bir şey yok. Osimhen alınmak zorunda.Hocam, vermiyorlar. Dünyanın sonu değil. Yapacak bir şey yok yani.
Pesin 75‘i kimse vermezTrink 75 peşindeler ya da biri ikna edip herkesin verdiğinden çok veriyoruz demelerini bekliyorlar, eğer olay bu değilse zaten "Türkiye'den arandı" muhabbetine inanmaya başlayacağım.
Yani ve oyuncunun istediği maaşı elitlerde 1-2 futbolcu dışında alan yok sanırım.Pesin 75‘i kimse vermez
Bizim pesin verdigimiz 40‘i da zor bulurlar
Kesin birseyler var, hic normal degil bu tutum.
Vallahi ben gülerek okuduğum, "Türkiyeden mesaj aldı/arandı" haberine inanmaya başlayacağım, zamanında Türkiyeden bir kulüp bu takıma oynamayan topçusunu , bu takıma 17-18ler verdi...Araplardan bile iyi teklif vermemize rağmen şu yaptığı puştluğun sebebi ne acayip merak içerisindeyim küfürsüz cumle kurmakta zorlandigiminin herifinin
Araplardan bile iyi teklif vermemize rağmen şu yaptığı puştluğun sebebi ne acayip merak içerisindeyim küfürsüz cumle kurmakta zorlandigiminin herifinin
Maas da dahil galibaBu bize tanınan 135m harcama limiti bonservis için mi yoksa maaş dahil mi?
anladım takist mevzusu mühim o vakitMaas da dahil galiba