Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takımda forvet yok osi olmuyorsa olmuyor diyenler bana şuanda olmadiginda ne yapcagimizi söylebilir mi ? Sorloth falan demeyin seni şampiyon yapmış top forvette, 5 futbolcu dan biri sadece seni istiyorken 5.gündür olmuyor diye. 5 günlük bir limit mi? seni sampiyon yapan adamın sınırı. Üstelik normal bir forvette değil. Real falan oldukta haberim yok herhalde benim.

ulan baska kulüpler sana 75‘ten fazla vermeyecek ki

O 75‘i biz de veriyoruz sana, 40‘ini da pesin ödüyoruz

Bu serefsiz Napoli‘nin derdi nedir, oyuncuyu neden bize salmak istemiyor bu pustlar

Osi‘yi alak sonra SL‘de bunlar Rams‘a gelsin baska birsey istemiyorum

En nefret ettigim kulüpler listesine girdiler
Trink 75 peşindeler ya da biri ikna edip herkesin verdiğinden çok veriyoruz demelerini bekliyorlar, eğer olay bu değilse zaten "Türkiye'den arandı" muhabbetine inanmaya başlayacağım.

Trink 75 peşindeler ya da biri ikna edip herkesin verdiğinden çok veriyoruz demelerini bekliyorlar, eğer olay bu değilse zaten "Türkiye'den arandı" muhabbetine inanmaya başlayacağım.
Pesin 75‘i kimse vermez

Bizim pesin verdigimiz 40‘i da zor bulurlar

Kesin birseyler var, hic normal degil bu tutum.

Eylul'e kadar beklersek Napoli'nin Osimhen'i bize 50 60 milyona birakacagini sananların gözlemleme yeteneği sifirin altında.

Araplardan bile iyi teklif vermemize rağmen şu yaptığı puştluğun sebebi ne acayip merak içerisindeyim küfürsüz cumle kurmakta zorlandigiminin herifinin

Araplardan bile iyi teklif vermemize rağmen şu yaptığı puştluğun sebebi ne acayip merak içerisindeyim küfürsüz cumle kurmakta zorlandigiminin herifinin
Vallahi ben gülerek okuduğum, "Türkiyeden mesaj aldı/arandı" haberine inanmaya başlayacağım, zamanında Türkiyeden bir kulüp bu takıma oynamayan topçusunu , bu takıma 17-18ler verdi...

Bu bize tanınan 135m harcama limiti bonservis için mi yoksa maaş dahil mi?

Yapilan serefsizlik çok büyük. Herkesin enerjisi solup gitti.

Bu Oshimen işinde koç yoksa bende bişey bilmiyorum. Banka teminatının Türkiye de sorun olduğunu Napoli bilmez bunu anca burda yaşayan ve hakim olan birileri bilir. Napoli başkanının kimlerle iş yaptığını biliyoruz zaten. Çok pis işler dönüyo...

ya da yapıştırsınlar ya 75'i kaleciyi Ter Stegen'i 1 sene kiralarsın abi ikna edersen baktın tuttu Barcelona zaten adamdan çıkmak istiyor alırsın, sağ bek ve forvet arkasınıda kiralarsın ki zaten İlkay mevzusu var bonservissiz. Sane var zaten forvet arkası oynayabiliyor, kanatlar yine tırt alıyor biraz ama çözülür yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt