Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marcao kendisi Sevilla teklif yapınca ayrılmak istedi, ederinin çok altına gitti, taraftar yese Kerem'i dövdükten sonra sahaya çıkamazdı.

Kerem kendi kendini yedi, Benfica'da da 3 ayda aynı duruma düştü, pasif agresif bir çocuk ki çok severim ama yönetemiyor baskıyı. Onu da istedi son gün gönderdik.

Nelsson'u yiyen ise sayın Okan Buruk. Taraftarın bir gram suçu yok benim gözümde.

Cuesta Genk'in yedeği olarak gelen ki ortalama 30 dk oynadığını ispatladım demin, yüksek maliyetli ki Davinson'dan sonra tarihin en pahalı stoper transferi kendisi.

Kendisine sövenler yukarıda da belirttiğim gibi Osimhen'e kadar sövebilenler, kötü oynayanın instagram mesajları her maç zaten küfürle dolar, oyuncu iyi oynarsa devam eder kötü oynarsa da zaman verilir hemen dışlanmaz, günü gelir o güveni kazanamazsan zaten bağın kopar.
makul ve zeki bir Galatasaraylı (benim gözümde ve bendeki profil) biri olarak gördüğüm ve fikirlerini değerli gördüğüm için, uzatmayacam; ancak, nihayetinde bir baskı var mı, var; bu senin de kabulünde. Ve topçular da insan, ki %99u senin kadar zeki olmadıkları gibi eğitimli de değiller, o zaman neden olumsuz yönde etkileyeyim? Tekrara düşecem ama, burada yazılan direk değil dolaylı etkiliyor. Çünkü burda (sosyal medyada) yazılan stattaki taraftarı da etkiliyor; onların sinerjisi de futbolcuları..

Bu arada her ne kadar iyi olsa da Frankowski birkaç ay sonra 30 yaşına girecek

En önemli asseti de hızı + staminası belli ki ve bunu kaybedecek yavaş yavaş artık

Bu durumda €8m bonservis €2.5m maaş 2.5+1 sözleşme epey tuzlu bence

Yani Jelert Sallai Jakobs Cuesta dörtlüsüne kıyasla kabul edilebilir bir maliyet belki ama kötü örnek örnek olmaz

Eğer Wagner Pina hakkında veriler/raporlar olumluysa ve €4m bonservis €1m maaş altına bitiyorsa o tercih edilebilir

Almanya değilde Fransa 2'nci ligi baya iyi olur hatta 1 tanede ucuza Belçika 2'nci liginden çekeriz.
Abi siz makaraya aldınız ama ben ciddiyim

Diyelim ki takımı aldık,hepimiz toptan anlamıyomuyuz heralde anlıyoruz 1-2 oyuncu geliştirip satsak 10m euro zaten masrafı çıkartıyoruz

Acun 24ü verdi philojene mi ne o düldülü sattı havadan kulüp tesis sahibi oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt