- 31 Ağustos 2021
- 69.525
- 49.754
- 3.258
"parayı cuestaya gömdük...bu kadar kaldı nakit....buna yetmezse öbürüne gidelim"
ben böyle okudum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hepsi değil millot ve David’in, Lucimi de son seneye giriyor.
makul ve zeki bir Galatasaraylı (benim gözümde ve bendeki profil) biri olarak gördüğüm ve fikirlerini değerli gördüğüm için, uzatmayacam; ancak, nihayetinde bir baskı var mı, var; bu senin de kabulünde. Ve topçular da insan, ki %99u senin kadar zeki olmadıkları gibi eğitimli de değiller, o zaman neden olumsuz yönde etkileyeyim? Tekrara düşecem ama, burada yazılan direk değil dolaylı etkiliyor. Çünkü burda (sosyal medyada) yazılan stattaki taraftarı da etkiliyor; onların sinerjisi de futbolcuları..Marcao kendisi Sevilla teklif yapınca ayrılmak istedi, ederinin çok altına gitti, taraftar yese Kerem'i dövdükten sonra sahaya çıkamazdı.
Kerem kendi kendini yedi, Benfica'da da 3 ayda aynı duruma düştü, pasif agresif bir çocuk ki çok severim ama yönetemiyor baskıyı. Onu da istedi son gün gönderdik.
Nelsson'u yiyen ise sayın Okan Buruk. Taraftarın bir gram suçu yok benim gözümde.
Cuesta Genk'in yedeği olarak gelen ki ortalama 30 dk oynadığını ispatladım demin, yüksek maliyetli ki Davinson'dan sonra tarihin en pahalı stoper transferi kendisi.
Kendisine sövenler yukarıda da belirttiğim gibi Osimhen'e kadar sövebilenler, kötü oynayanın instagram mesajları her maç zaten küfürle dolar, oyuncu iyi oynarsa devam eder kötü oynarsa da zaman verilir hemen dışlanmaz, günü gelir o güveni kazanamazsan zaten bağın kopar.
Derrick Köhn, boey ve oliseh in içinden geçiyormuş ya la. Bizim miydi bu adam kiralık mı. 3lü oynuyor bremen
Maaşa 1 hafta kala ne bekliyon. Nakit avans mi cekeyimO kadar da bonkör olma knk yol paranı falan al içinden sana da bişiler kalsın
Hangi maçmış o. Benim izlediğim maçta tam tersi oluyor.Derrick Köhn, boey ve oliseh in içinden geçiyormuş ya la. Bizim miydi bu adam kiralık mı. 3lü oynuyor bremen
Bize verderlerse vermeyelimKiralık da çeker onu bremın
Senden de bir şey kaçmıyor, nasıl bir nokta atışı olm buHer gün belli saatlerde gelip ykürek ciddi mesajlar atıp gitmek ne lan
Hatun mevzuları mı yine
18 mi 19 mu?Son dk gokhan dinc: “Cuesta 1.82”
Dayanın beyler 1.84'e kadar uzatıyoruz.Son dk gokhan dinc: “Cuesta 1.82”
Abi siz makaraya aldınız ama ben ciddiyimAlmanya değilde Fransa 2'nci ligi baya iyi olur hatta 1 tanede ucuza Belçika 2'nci liginden çekeriz.