Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sene sonu torreira, sanchez, icardiden kurtulmak lazım

yeter artık evet iyi katkı verdiler ama önümüzdeki sene kalırlarsa geçmiş olsun

takımın maç seçmesinin 1. sebebi bu adamlar

artık başarıya doydular, canları istediği zaman oynuyorlar

İcardi misyonunu tamamladı, gördüğü sevginin baltalanmaması adına sezon sonu şampiyonlukla beraber görkemli bir törenle veda edelim.

sene sonu torreira, sanchez, icardiden kurtulmak lazım

yeter artık evet iyi katkı verdiler ama önümüzdeki sene kalırlarsa geçmiş olsun

takımın maç seçmesinin 1. sebebi bu adamlar

artık başarıya doydular, canları istediği zaman oynuyorlar
+ baris

Bu arada Mehmet Özbek ve Cenk Ergün isimleri yeniden peyda olmaya başladı. Dursun ilk dönemindeki gibi nepotizme evrilirse o da seçilmemeli. Sezon sonu teknik heyet ve takım kadrosuyla beraber yönetim tarafında da ciddi revizyon şart.

İcardi artık 4.500.000 Euro

CL Son 24- 1.000.000
CL Son 16- 1.500.000 (sadece biri)

Lig Şampiyonluğu- 500.000 Euro

Gibi total paketi başarı endeksli 6-6.5 bandı olan bir sözleşme imzalamalı maksimum.
Maç içerisinde her koştuğu km'ye 1 milyon Euro versek yine o paranın yarısını kazanamaz

Dursun Özbek sezon sonu bırakacak bence zaten. Adnan Polat başkanlığı kabul etse geçen yaz bırakacaktı sağlık problemlerinden dolayı. Bu yapının karşısına Süheyl Batum, Eşref H. dışında başkan adayı çıkaramayan camiamızın ellerinden öpüyorum.

İcardi artık 4.500.000 Euro

CL Son 24- 1.000.000
CL Son 16- 1.500.000 (sadece biri)

Lig Şampiyonluğu- 500.000 Euro

Gibi total paketi başarı endeksli 6-6.5 bandı olan bir sözleşme imzalamalı maksimum.
4.5 cok buyuk para. Onu gectim. Icardi var diye yerine gelmeyecek olan hizli, bitirici bir genc yetenegin Alternatif maliyeti cok daha buyuk. Icardi, 2 milyona oynayan 3. Forvet olmayacagindan, Guzelce vedalasilmali. Ilerde baska platformda bizimle olsun. Network en buyuk guc.

24141.webp

İcardi'ye sözleşme verilmemeli

Yedek oyuncuya 4-5 verilecek lüks yok eğer veriyorsanda daha güvenilir bir oyuncu olmalı

Yazın vedalaşmak en iyisi olur
Doğru. Yaşı da uygun değil zaten sözleşme uzatmaya. 93 doğumlu artık futbol hayatının sonuna geldi.

Yedek bekleyecek bir oyuncu için fazla lüks kaçar bize.

İcardi'nin gördüğü ekstrem ilgiden Osimhen'in bozulduğunu düşünüyorum. Allah'a şükür şu ana dek takım içinde bu tarz bir sorun yaşanmadı ama bu takımın ağası da, paşası da Osimhen olmalı.
Bozulduğunu sanmıyorum ben İcardi son maçta oyuna girdikten sonra sürekli İcardiye top atmaya çalıştı, bence çok saygı duyuyor tam tersi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt