Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.966
- 5.188
icardiye 2m eurodan yüksek maaş teklif eden haindir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İcardiyle sözleşme yapan haindiricardiye 2m eurodan yüksek maaş teklif eden haindir
+ barissene sonu torreira, sanchez, icardiden kurtulmak lazım
yeter artık evet iyi katkı verdiler ama önümüzdeki sene kalırlarsa geçmiş olsun
takımın maç seçmesinin 1. sebebi bu adamlar
artık başarıya doydular, canları istediği zaman oynuyorlar
Maç içerisinde her koştuğu km'ye 1 milyon Euro versek yine o paranın yarısını kazanamazİcardi artık 4.500.000 Euro
CL Son 24- 1.000.000
CL Son 16- 1.500.000 (sadece biri)
Lig Şampiyonluğu- 500.000 Euro
Gibi total paketi başarı endeksli 6-6.5 bandı olan bir sözleşme imzalamalı maksimum.
icardiye 2m eurodan yüksek maaş teklif eden haindir
4.5 cok buyuk para. Onu gectim. Icardi var diye yerine gelmeyecek olan hizli, bitirici bir genc yetenegin Alternatif maliyeti cok daha buyuk. Icardi, 2 milyona oynayan 3. Forvet olmayacagindan, Guzelce vedalasilmali. Ilerde baska platformda bizimle olsun. Network en buyuk guc.İcardi artık 4.500.000 Euro
CL Son 24- 1.000.000
CL Son 16- 1.500.000 (sadece biri)
Lig Şampiyonluğu- 500.000 Euro
Gibi total paketi başarı endeksli 6-6.5 bandı olan bir sözleşme imzalamalı maksimum.
O zaman güle güle. Burası hayır kurumu değil.2m euroya oynamaz gerçekci olalım.
Doğru. Yaşı da uygun değil zaten sözleşme uzatmaya. 93 doğumlu artık futbol hayatının sonuna geldi.İcardi'ye sözleşme verilmemeli
Yedek oyuncuya 4-5 verilecek lüks yok eğer veriyorsanda daha güvenilir bir oyuncu olmalı
Yazın vedalaşmak en iyisi olur
Bozulduğunu sanmıyorum ben İcardi son maçta oyuna girdikten sonra sürekli İcardiye top atmaya çalıştı, bence çok saygı duyuyor tam tersi.İcardi'nin gördüğü ekstrem ilgiden Osimhen'in bozulduğunu düşünüyorum. Allah'a şükür şu ana dek takım içinde bu tarz bir sorun yaşanmadı ama bu takımın ağası da, paşası da Osimhen olmalı.