Cafer Güney
Büyük Kaptan
- 24 Temmuz 2021
- 26.831
- 45.082
- 2.838
%100Yunus Kerem'e çok gol attırır.
ayrıca seferovic de bence 2sine de çok iyi gelecek, topun ilerde 1 saniye fazla kalabilmesi bile 2si için büyük +
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
%100Yunus Kerem'e çok gol attırır.
katılıyorumValla Vargas adı geçenlerin hepsinden iyi oyuncu ya. Çekin Vargası kardeşim 10 numarada oynatalım
bence 32 tane lazımbu takımın ilk 11 deki ve yedeklerdeki oyuncular dahil 10 transfere ihtiyacı var.ne 4ü ne 6sı
metehan'i tff 3.lige kiralayanlar bizim yöneticiler. en düsük seviye profesyonel lige göndermisiz. düzenli oynamasi orada bile fayda sagladiEmin memin değilde metehanda var bişeyler
Böyle biri var niye söylemiyosunuz bende herifi gökay güney gibi bişey sanıyorum bugün izlemesem bu niye bizde sözleşmeyi feshedin derdim
Bu adam var elimizde ama biz gidip mevkisi bile olmayan kaanın kapısında yatıp 3-5 m vermeyi düşünüyoruz
Bu kulübün planlamacısı kim yaw cenk mi okaan mı her kimse bi halt bilmiyo
maçlarda seferi olacak bişey yapmazsa atar.sefer 30 gol atacak gibi gülüyor
mallar çünkü.cem uzan olsa zampara seyfettini verirdi öğlenleri.ne gunlerdiBir şey dıkkatımı cektı kac gundur star,atv,kanald,show hepsi Bi film bitiyor aynı filmi tekrar oynatıyorlar.
Pardon. Ben de onların yerinin bile garanti olmaması gerekir Galatasaray'da demek istedim. Umarım yanıltır ikisi de ancak avrupa kupalarında olmadığımız ve haftada 1 maç oynacağımız senede geçiş sezonu için/görmek için yeterliler tabi. Dolar/Tl paritesi sağolsun diyelim.şu an onların yerine koyabilecek net oyuncu yok demek istedim. Süpriz olmaz ise PVA-Nelsson ve Leo'nun yeri hazır