Transfer Nöbeti #9 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera
Leo Nelsson Abdulkerim Pva
Grillitsch Oliviera
Yunus Harit Kerem
Seferovic

Simdilik böyle görünüyor

Orta saha kurgusu yine yetersiz kalabilir

bugun 6 numara oynadı resmen.cezasahasına yakın oynarsa ya içeri girer plase vurur,golü çakar.ya asist yapar.kanatlardan içeri girerse de penaltı aldırır.cezasahası önündeyken içeri derin pasları var,rakibi uyutan.bunu da okan buruk düşünsün banane

Dur biraz izleyeyim. Falcao gibi sekiyorsa imzalamayalım.

Emin memin değilde metehanda var bişeyler

Böyle biri var niye söylemiyosunuz bende herifi gökay güney gibi bişey sanıyorum bugün izlemesem bu niye bizde sözleşmeyi feshedin derdim

Bu adam var elimizde ama biz gidip mevkisi bile olmayan kaanın kapısında yatıp 3-5 m vermeyi düşünüyoruz

Bu kulübün planlamacısı kim yaw cenk mi okaan mı her kimse bi halt bilmiyo
metehan'i tff 3.lige kiralayanlar bizim yöneticiler. en düsük seviye profesyonel lige göndermisiz. düzenli oynamasi orada bile fayda sagladi

şu an onların yerine koyabilecek net oyuncu yok demek istedim. Süpriz olmaz ise PVA-Nelsson ve Leo'nun yeri hazır
Pardon. Ben de onların yerinin bile garanti olmaması gerekir Galatasaray'da demek istedim. Umarım yanıltır ikisi de ancak avrupa kupalarında olmadığımız ve haftada 1 maç oynacağımız senede geçiş sezonu için/görmek için yeterliler tabi. Dolar/Tl paritesi sağolsun diyelim.

Seferin duruş:30 tane atarım nıza koyarım duruşu

Sörloth,makukula,bupenza,abubakar dada vardı bu duruş

Defansa adam.almayalim.bence para harcamayalım. Kanatta da eldeki yabancımız değerlendirilebilir gidişine bağlı. Bir 10 numara bir de forvet bana uyar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt