Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ali Koç yakında transfer görüşmesi için Erden Timur dan yardım isteyecek.

Erden ciğim şu oyuncuyu ikna edemiyoruz da bizim için sen bir görüşür müsün?

:)

Hiç katılmıyorum ilk dokunuş da çok rahat geliştirebilir sadece durmadan çalışmak lazım Cantona gibi.
Cantonayi çok severdim çok maçlarını izledim ama çalışkan bir oyuncu değildi Cantona olsa daha başka seviyelere çıkardı Sergen gibi saf yetenekti ve fizik olarak güçlüydü onu izlemek büyük keyifti

Zaha transferi müthiş oldu ama zanioluyu bile zar zor monte ettik . Zaha çok mu gerekliydi bilmiyorum. Ama bir yandan da geçen yıl kadro kalitesi ve çeşitliliğinin ne kadar önemli olduğunu gördük. Önemli olan oynamayan futbolcuları da mutlu ve formda tutmak yine başarırsak bunu rahat bir sampiyonluk gelir.
Zaha baya gerekliydi hem de. Takımda geçen sene tahmin edilemez oyuncu sadece Icardi vardı o da fark yarattı. Zaniolo da o klasmana giriyor kısmen ama tam olarak değil. Zaha da bu kaosa katılacak şimdi.

First touch yorumum stamina için de geçerli. Ozan Tufan mesela kötü bir oyuncusur gözümde ama staminası en iyi orta sahalardan birisidir, göbekli olsa da.

Maç içinde bir oyuncunun topla oynama süresi 2-4 dakika falan, kalan 90 dakikayı topsuz oyuna harcıyorsunuz ve bunu oyuncularımız maalesef yapamıyor.

Cengiz çok yetenekliydi mesela ama ne İtalya ne de İngiltere de bunu beceremedi, Marsilya döneminde Tudor zorla yaptırdı biraz.

İyi bir alt yapı eğitimi olsa buna eğilinir ama sorunlar analiz edilmiyor. Hep Almanya’nın düz, sert ve fizikli oyuncular çıkardığını konuşurduk geçmişte mesela Ballack süperstardı ama çalım atan, pırpır oyuncu asla çıkaramazlardı bu 2010da kırıldı, kendiliğinden olmadı arkada 10 yıllık alt yapı devrimi var ama işte insanlar tesadüf sanıyor.

Erden başkanın hayalindeki olay buydu bu arada bence

Uğurcan
Boey Merih Abdülkerim Angelino
Torreira Tilemans
Zaniolo Felix Zaha
İcardi

Net olarak bunu kurmak istedie erden abi
Felixi Erden bile zor getirir ya. Adamin kiralama bedeli bile +10m€.

Tielemansı kesin istemiştir ama. Serro bizi seçseydi simdi tek Icardiyi beklemek zorunda kalacaktık. Essekherif

Zaha işi cidden şaka gibi Premier ligin en ünlü kanat oyuncularından birisini bir Premier lig kulüp efsanesini aldık ve 30 yaşında henüz büyük iş çok büyük iş

V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Katiliyorum renkdas ama sunu da ekleyelim lutfen. Bu klube kendisinde cok cok daha kariyerli ve ozel isimler geldi. Biri hatta takimda Icardi. Zaha bir ligin ikonik isimlerden ama kariyer olarak daha iyilerine sahip olduk. Bence kendisi de bu noktada bir hedef koymus.. Dogru yere dogru zamanda geldi... Buyuk isler yapacagiz Zaha ile bunu o da goruyor :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt