Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ezequiel Fernandez- Torreira

Gabriel Sara\Mertens

Barış\Ziyech - Zaha\Kerem

İcardi\Bats

Siz dursun başkanımın hayalindeki Galatasaray ı anlayamamışsınız

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ziyech böyle giderse, barış da performansını devam ettirirse zaha ve kerem yine yedekte oturur. Bu 4 lüden 3 ünü oynatmanın tek yolu ziyech i ortaya çekmek ama mertens de vazgeçilecek gibi değil şu oyunu ile. Okan hocanın bu sene daha zor oyunculara istediği süreleri vermek için.

0b04bc22d90abde4efc5e92a8f1d7df5.jpg

Bu Gabriel sara bildiğin Brezilyalı barış Alper

Adama bak kale hariç her yerde oynamış

Son düzenleme:
bu adamı 3 maç falan izlemeden kimseye inanmayacam ya

biri defansif diyor biri ofansif biri güçlü diyor biri güçsüz. sanki farklı adama izlemişler

videolara göre Ezequiel Fernandez iyi duruyor - ama oynadığı dakika az son sezon . Kapalı kutu ama potansiyel , bütçeni yoketmeyecek bir hamle olur

Rios - milil takım götüntüleri dolaşıyor o kadar, ki biraz prim yaptı diye parası bol olan çöker denemek için bu adama.

Zalazar'ı bilmiyorum bakayım onada.

Edit: Zalazar'da olurmuş dikine top ve taşıması var , defansifini bilmiyorum ama. Uruguay uyrukta iknası kolay olur.
Bu zalazar Uruguay ortasahasında ki kel kısa boylu adam mı?

Günün sonunda Barış sağ bek, Jelert sol bek, Ziyech sağ kanat olarak devam edecek. Zaha ile Kerem'den biri ilk 11. Yunus 65 sonrası hamle oyuncusu. Berkan süper yedek.

Sara da agresiflik göremedim yanından gelen geçiyo giden geçiyo

Ama teknik,kreatif ve ayağına hakim biri gibi,hızı da orta seviye

Günün sonunda Barış sağ bek, Jelert sol bek, Ziyech sağ kanat olarak devam edecek. Zaha ile Kerem'den biri ilk 11. Yunus 65 sonrası hamle oyuncusu. Berkan süper yedek.
Barışı sağ bek olarak oynatacaksak satalım derim. Yeteneğine ihanet ederiz. Değerini allak bullak eder piyasasını düşürürüz.

işte aradığımız adam her mevki için 2 milyon desek.20 milyon eder

Orta saha oyuncusu kanat oynayıp nasıl 5 maçta 5 gole katkı yapmış hayret doğrusu
Ön liberoda 24 maçta 11 gole katkı vermesi apayrı bir konu

Bu adamı alıp direkt 10 numarada oynatsak dehşet bir şey çıkar heralde

Barışı sağ bek olarak oynatacaksak satalım derim. Yeteneğine ihanet ederiz. Değerini allak bullak eder piyasasını düşürürüz.

Aksine ben ön bölge için verimsiz olduğunu düşünüyorum.

Çok iyi boğuşuyor, iyi dribbling yapıyor ama gole yakın değil.

Derinden katkısı daha fazla olabilir Ferdi gibi.

Ama tabi defansif özelliklerini daha fazla geliştirmeli bu durumda.

Ziyech böyle giderse, barış da performansını devam ettirirse zaha ve kerem yine yedekte oturur. Bu 4 lüden 3 ünü oynatmanın tek yolu ziyech i ortaya çekmek ama mertens de vazgeçilecek gibi değil şu oyunu ile. Okan hocanın bu sene daha zor oyunculara istediği süreleri vermek için.

bu rekabet hepsini yükseltiyor gibi

büyük takım için bu çok önemli

Defansif olarak güçlü bir oyuncu ofansif olarak hareketli ama skor katkısını geliştirmesi gereken bir oyuncu renkdas.
Asistin asistini yapmasına razıyım ben. Ya da baskıda kaptığı topla gelişten atağın sonuçlanması da olur. Bunlar istatistiklere yanaımasa da benim için çok önemli faktörler.

Fikir vermek acisindan gundemimizdeki orta saha profilleri

Ezequie Fernandes

Screenshot_20240726-112031~2.webp

Gabriel Sara

Screenshot_20240726-112152~2.webp

Zalazar

Screenshot_20240726-112242~2.webp

Rios

Screenshot_20240726-112336~2.webp

Florentino

Screenshot_20240726-112604~2.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt