Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çok karısık seylerden bahsetmiyor götünden de uydurmuyor bence. özellikle gecen yıl skriniar olayından sonra. söylediklerinin çoğunun ki o zaman için skriniar da aynıydı, yönetici kaynaklı olduğunu düşünüyorum. fb medyasının karsısında duran ender gs habercilerinden.
Uzun zamandır haber vermek yerine yöneticiler adına taraftar algısını yönetmekle sorumlu manipülatör gibi davranıyor. Acun'dan ne farkın kaldı o zaman.

Uzun zamandır haber vermek yerine yöneticiler adına taraftar algısını yönetmekle sorumlu manipülatör gibi davranıyor. Acun'dan ne farkın kaldı o zaman.
evet orası doğru, menfaati galatasaray'a yarıyorsa sonuc itibariyle haberciliğine yakısmayan ama galatasaraylılığına yakısan hareket genede. kaleci konusunda da öğrendim ismi vermeyeceğim ama özellikle yönetici öyle demiş. vermedi de. italyadan falan dendi ama orası da yanıltma olabilir.

benzer işler yapan fb muhabirlerini kılıctan geçiriyordu bu konu hk. gazetecilik değil yapılan diye.

Reklamlar farkli boyuta geldi anasini satayim su reklama bak fotoda De Laurtiniis'in gözlerini görmeye basladim acilen forumdan cikis yapmam gerekiyor

1752578761536.webp

Bu şerefsiz at kafasının bir sonraki satıştan pay teklifini kabul edeceksin. Ama olur da Osi’yi satarsan o takıma yanında bir tane de dandik topçu vereceksin. Zaten buradan satsak satsak bir Arap takımına satarız. Onu 80 milyon euro Osi’yi 1 göstereceksin al sana pay kıvır kıvır arkana sok diyeceksin sonra da.

Bu şerefsiz at kafasının bir sonraki satıştan pay teklifini kabul edeceksin. Ama olur da Osi’yi satarsan o takıma yanında bir tane de dandik topçu vereceksin. Zaten buradan satsak satsak bir Arap takımına satarız. Onu 80 milyon euro Osi’yi 1 göstereceksin al sana pay kıvır kıvır arkana sok diyeceksin sonra da.
Bunu kabul etsen başka bir şey ister. Bizim safları gördü kulübün tapusunu almaya kadar gider

ben sana olacağı söyleyeyim de günü gelince hatırlarsın. İcardiyi kesemeyecek Avrupa'da ikisi birlikte maçlara çıkıp nal toplayacak. Super ligi alsın diye bu kadar para mı harcanır

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Öyle bir saçmalik yapabilir mi? Evet ama , Yine de bu okana 100 milyonluk santrafor almak olmuyor ki gunun sonunda o bu kulupte çalısan bir personel ona özel bir sey yapilmiyor. Kulube aliyorsun bunu düzgun kullanamamış oluyor senin dediginde. Sırf kullanamaz diye almamazlikda bana gore saçma.

Ederson

24/25 sezonu CL kurtarış oranı : %57
23/24 sezonu CL kurtarış oranı : %54
22/23 sezonu CL kurtarış oranı : %87
21/22 sezonu CL kurtarış oranı : %55

Bizimkiler osinin yanında barışı satar 20 milyon euroyu keçiörene veririz

Sane transferini yeterince abartmıyoruz bence

Liverpool ve bayern iki tane akıl yoksunu kulüp şu paraya bak ya veren mal kabul etmeyen ayrı mal.
Gerçi hadi liverpoola bir şey demiyorum belki para umurlarinda değildir de bayern her sene dolandirilmaktan, herkese ederinin 2 katı maaş,para vermekten bıkmadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt