Transfer Nöbeti #9 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok mücadele ettik ama Eren işine engel olamadık

Umarım fazla saplamamışlardır bonservissel açıdan

Benim kosucu bir arkadaşın aşil de sakatlık olmuştu prp ile tedavi olacak demişti aşil de prp tedavisi oluyormu Melih ben ilkkez duydum gerçi arkadaş 1 ayda filan iyileşti idmanlara basladi
Prp kas yaralanmalarında kullanılıyor açıkçası biraz overrated bir tedavi metodu ama fayda görenler olmuyor değil

Tendon kanlanması zayıf bir doku çok fayda göreceğini sanmam ama kas tendon bileşkesinde ise yaralanma belki cevap verebilir

Tendon yırtığı ile tendonit ( tendon iltihabı) no karıştırmamak lazım bu arada

Jacob’sun sakatlığı pek net değil gibi

İrfan da en son bize alkışlayın ulan ibneler diye tezahürat ediyodu
Çok görmüyorum, topçuların çoğu eğitimsiz ve kafa basmıyor. Para ve şöhret de gelince saçma sapan şeyler yapabiliyor söyleyebiliyorlar. Geneli böyle, elbette kaliteli karakterliler de var; Umut Nayır gibi Kerem Aktürkoğlu gibi.. bildiğim kadarı ile Umut Galatasaraylı Kerem tam tersi; bu çocuklar okuyor.. bir bilinç var ve futbol/para herşeyleri değil..

Prp kas yaralanmalarında kullanılıyor açıkçası biraz overrated bir tedavi metodu ama fayda görenler olmuyor değil

Tendon kanlanması zayıf bir doku çok fayda göreceğini sanmam ama kas tendon bileşkesinde ise yaralanma belki cevap verebilir

Tendon yırtığı ile tendonit ( tendon iltihabı) no karıştırmamak lazım bu arada

Jacob’sun sakatlığı pek net değil gibi

“Ismail, son oynadığımız lig maçının ilk yarısında aşil tendonu ve biraz üstünde ağrı hissetti. Aşil tendonunun kasa yapışma yerinde bir kanama var. Tendonun bir kısmı kasın içinde devam eder. O devam eden alanda da bir yırtık var. Tedavisine başladık. Yarın özel enjeksiyon tedavisi ekleyip, tedavi sürecine devam edeceğiz. Rehabilitasyon süreci başladı. Sakatlığın yeri çok önemli olduğu için dikkatli gitmemiz gerekiyor. Zamanı iyi yönetmemiz lazım. Önümüzdeki günlerde ne zaman döneceği ile ilgili bir açıklama yaparız; ama şu an bir şey söylemek için erken.”

kasımdaki mevzuat buydu dr melih abi

“Ismail, son oynadığımız lig maçının ilk yarısında aşil tendonu ve biraz üstünde ağrı hissetti. Aşil tendonunun kasa yapışma yerinde bir kanama var. Tendonun bir kısmı kasın içinde devam eder. O devam eden alanda da bir yırtık var. Tedavisine başladık. Yarın özel enjeksiyon tedavisi ekleyip, tedavi sürecine devam edeceğiz. Rehabilitasyon süreci başladı. Sakatlığın yeri çok önemli olduğu için dikkatli gitmemiz gerekiyor. Zamanı iyi yönetmemiz lazım. Önümüzdeki günlerde ne zaman döneceği ile ilgili bir açıklama yaparız; ama şu an bir şey söylemek için erken.”

kasımdaki mevzuat buydu dr melih abi
İyi bari en azından kemiğe yapışma yerinde değil. Düzgün tedavi görsün de nüks etmesin bu sakatlık yeni eskileri ile alakası yok şanssız bir dönem geçiriyor yada kendini çok zorluyor

Yaw ihtiyaclari karsilamasi acisindan iyi bir dönem gibi gorunse de neden namaglup lig liderinin Ocak doneminde neden bu kadar cok ismin gidip yenilerinin gelmesine gerek kalmis acaba? Bunu da sorgulayalim. Yoksa bu gibi Temmuzlar ve Ocaklar hic bitmez.

Fb macina cikmadan beraberlik alacagiz deseler kabul eder misiniz

Ben net kabul ederdim
O maça rize yi yenip 6 puanla çıktığımız senaryoda bile yenmemiz lazim..Fb maçında sanılanın aksine bence kazanması gereken taraf biziz..

Şu ortamda bu herifler potada kaldığı sürece bizim maç dışında puan kaybetmez bunlar bunu kabul edip buna gore plan yapmamiz lazim..Derbiden 6 puanla çıksak önümüzde kasimpasa,alanya,bjk,samsun,eyup,ts,goztepe deplasmanlari olacak.. Tamam 3 beraberlik hakkın olacak ama saydığım maçlarda bu yetmeyebilir..

Fb yi yenip 9 puan yaptigimiz anda bunlar dagilir ve diger maclarda da puan kaybina acik hale gelirler..Ama 6 puanda sinsi planlara devam..

Tabii ki mac ici senaryoda gerideyken sonlara doğru beraberlik falan gelir bunlara sevinirim ama bunları içeride yakalamisken hele ki stoperleri sakatken vurup geçmek lazim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt