Ali Bektaş
Ulubatlı Souness
- 22 Kasım 2021
- 30.731
- 23.180
- 1.433
Çok mücadele ettik ama Eren işine engel olamadık
Umarım fazla saplamamışlardır bonservissel açıdan
Umarım fazla saplamamışlardır bonservissel açıdan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Prp kas yaralanmalarında kullanılıyor açıkçası biraz overrated bir tedavi metodu ama fayda görenler olmuyor değilBenim kosucu bir arkadaşın aşil de sakatlık olmuştu prp ile tedavi olacak demişti aşil de prp tedavisi oluyormu Melih ben ilkkez duydum gerçi arkadaş 1 ayda filan iyileşti idmanlara basladi
Sen takip ediyorsundur herhalde. Bir ara tüm Fbli hesapları takip ediyordun._Lefter_
bu diyorlar

Çok görmüyorum, topçuların çoğu eğitimsiz ve kafa basmıyor. Para ve şöhret de gelince saçma sapan şeyler yapabiliyor söyleyebiliyorlar. Geneli böyle, elbette kaliteli karakterliler de var; Umut Nayır gibi Kerem Aktürkoğlu gibi.. bildiğim kadarı ile Umut Galatasaraylı Kerem tam tersi; bu çocuklar okuyor.. bir bilinç var ve futbol/para herşeyleri değil..İrfan da en son bize alkışlayın ulan ibneler diye tezahürat ediyodu
tavuk sucuktan nefret ederim
ne is yapiyorsun
ne memuru
Sneijderböyle iyi bi ara transfer dönemi hatırlamıyorum
Prp kas yaralanmalarında kullanılıyor açıkçası biraz overrated bir tedavi metodu ama fayda görenler olmuyor değil
Tendon kanlanması zayıf bir doku çok fayda göreceğini sanmam ama kas tendon bileşkesinde ise yaralanma belki cevap verebilir
Tendon yırtığı ile tendonit ( tendon iltihabı) no karıştırmamak lazım bu arada
Jacob’sun sakatlığı pek net değil gibi
yanında mutlaka çer çöp gelmiştirSneijder
Drogba
İyi bari en azından kemiğe yapışma yerinde değil. Düzgün tedavi görsün de nüks etmesin bu sakatlık yeni eskileri ile alakası yok şanssız bir dönem geçiriyor yada kendini çok zorluyor“Ismail, son oynadığımız lig maçının ilk yarısında aşil tendonu ve biraz üstünde ağrı hissetti. Aşil tendonunun kasa yapışma yerinde bir kanama var. Tendonun bir kısmı kasın içinde devam eder. O devam eden alanda da bir yırtık var. Tedavisine başladık. Yarın özel enjeksiyon tedavisi ekleyip, tedavi sürecine devam edeceğiz. Rehabilitasyon süreci başladı. Sakatlığın yeri çok önemli olduğu için dikkatli gitmemiz gerekiyor. Zamanı iyi yönetmemiz lazım. Önümüzdeki günlerde ne zaman döneceği ile ilgili bir açıklama yaparız; ama şu an bir şey söylemek için erken.”
kasımdaki mevzuat buydu dr melih abi
ne memuru
O maça rize yi yenip 6 puanla çıktığımız senaryoda bile yenmemiz lazim..Fb maçında sanılanın aksine bence kazanması gereken taraf biziz..Fb macina cikmadan beraberlik alacagiz deseler kabul eder misiniz
Ben net kabul ederdim