Transfer Nöbeti #9

Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    158
  • Bu anket kapanacak: .
Gerçekten oynarsadan anladığın oysa cümleyi anlamadan alıntı yapman normal adamı küçümseyecek bir durum yok

Gerçekten futbol oynarsa -> "%100'ünü verirse, kafasında futbolu bitirmediyse, eskisi gibi güçlü mentale sahipse"
Adam yaptığı iş tutarında para alıyor bu işi layıkıyla en azından standart olarak ifşa etmek zorunda.Sen eğer 1 sezon boyunca bunu karşıladığını düşünüyorsan senden özür diliyorum.Net.

U23 olmayan 10 numara yok mu? Şöyle 20-30 milyona bitebilecek bizim sisteme uygun?

Piyasada Leaodan baska adam mi kalmadi yok mu bi tane U23 kanat arkadas. Asil parayi 8 numarayla 10 numaraya gomun bu ne sacma planlama. Orta sahan yok yok dokuluyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Konunun anlam ve özeti aynen böyle.Agzina sağlık.Ama Leao fanları ususur tepene soyleyim sana.CV si kuvvetli olmak zorunda çünkü.

1000256584.webp

Bari sen gel GTA reis.

Olur, yabancı da olur neden olmasın? Yönetici kabiliyetli, networkü geniş, insan ilişkileri iyi, iletişimde çok üst düzey bir isim olduğu sürece yerli yabancı çok da fark etmez. Mesele o yetkileri verdikten sonra önüne bariyer koymayacak yönetimin olması. Bizim ülkede, bizim yöneticilerde her halta burnunu sokma hevesi var. Bu nedenle bu ülke futbolunda böyle bir title yok.
İkisininde artıları eksileri var yabancı olsa komisyon işlerinden sorun yaşama ihtimalimiz epey var yerli olsa duygusallıktan dolayı yine sorun yaşama ihtimalimiz var.

Ama bir profesyonelin yönetmesi şart bu düzen zaten devam edemeyiz.

Bu saatten sonra transferden bağımsız olarak Başkan, Hoca ve yönetim el ele kol kola Galatasaray'dan ayrılmalı.

Gelecek sezon için Başkan Erden Timur ve Hoca Arda Turan olmalı.

Maaslarin bu kadar artmasi sürdürülebilir bir durum degil

Fener’i örnek gösterenler olabilir ama onlar da yöneticiler kasa kolayligi sagliyorlar milyonlarca euro para koyuyorlar kasa’ya

Bizde ise tam aksine sirf kendi reklamlari icin yönetim de bulunan insanlar var

Sponsorluklar da durdu

Sonucta bu maaslari ödemek te bir mesele ve bunun icin kredi cekildi iddialari var

Bir yerden sonra mecburen kücülmeye gidecegiz eger gelirler artmazsa
Aynen katılıyorum .bir sağ beke 30 milyon bon 5 milyon maaş ödeyecek kalibrede değiliz.Asla.Boey örneğini hiçbir zaman unutmamalıyız.Unutturmamaliyiz.

oulai'yi almış olabilseydik şimdi lesley'i de almamış olacaktık. her gün bunu düşünüyorum. taraftar ligdeki her adama çöp möp yazıyor diye almadıysak üzücü.

Ya arkadaş istenmediği yerde durmaya ne kadar meraklı isnsanlar tamam görevin bitti git artık defol istemiyoruz anlamıyor musun ?
Galatasaray’dan bu kadar faydalandınız defolun artık

Milan leao’nun turşusunu kursun. Bir tane talibi yok piyasada. Çakacak enayi arıyorlar

50 milyona normal şartlarda 2 tane fişek gibi adam alınır ( bizim için geçerli değil tabi bu )

oulai'yi almış olabilseydik şimdi lesley'i de almamış olacaktık. her gün bunu düşünüyorum. taraftar ligdeki her adama çöp möp yazıyor diye almadıysak üzücü.
Oulai Yi Trabzon'dan değilde öncesinde alabilirsen para kazanabilirsin.
Bizim öncelikle bunu yapabiliyor olmamız lazım.

Oulai Yi Trabzon'dan değilde öncesinde alabilirsen para kazanabilirsin.
Bizim öncelikle bunu yapabiliyor olmamız lazım.

para kazanmaktan önce elimizde 4 sene u23 kontenjanında ve ilk 11 seviyesinde oynayabilecek bir futbolcumuz olacaktı. şu an sadece bu değişim bile bizi çok daha dengeli hale getirirdi. zarar etmemek yeterli.

Geri
Üst Alt