Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dursun yönetiminde bu çapsızlık varken minimum 3 yıllık sözleşme 3.5 milyon maaş ve 3-4 bonservis ile gerçekleşir o transfer ... Gomis 32 yaşında olduğunu ve en fazla 1-2 yıl oynayabileceğini düşünürsek

14.5 milyon euro maaliyet sadece 1*2 yıl için ben kesinlikle karşıyım bu transfere kesinlikle ...

Valla anlamıyorum ki ne duruma düştü taraftar Drogba'nın 1.5 yıl için maaliyeti 6 milyon euro'ydu

1.5 yıllık Drogba 6 milyon euro
1*2 yıllık Gomis 15 milyon euro

Ben daha fazla bişey söylemek istemiyorum ...

Yanlış biliyorsun, 10 m Euro' ya malolmuştu...

Pardon, bahsedilmiş...

Son düzenleme:
Arkadaş valla anlamıyorum ki her seferinde safça kanmayı nasıl başarıyorsunuz bu Dursun'a ?

Adam kendi çıkıp 9m teklif var dedi değil mi ? 2 gün içerisinde Dursun o teklifi pazarlık yapıp 18m euro'ya çıkaracak ve buna siz inanıyorsunuz değil mi ?

Ben size olacağı söyleyim mi ? Bruma'nın çingene menajeri yine gitmeyi kafaya takacak RB Leipzig ile anlaşıp bizim Dursun'a diyecek ki bak Bruma'yı şimdi sat yoksa seneye bedava götürürüm adamı diyecek 7-8 arası bir paraya satacaklar Bruma'yı

Bu paranın büyük kısmı komisyona menajerlere yöneticilere pay edilecek kalan paraya da Serdar Gürler Tunay Torun filan alınacak ...
Enes yanlış anlama da kısa zaman önceye kadar her gün onlarca kadro yapıp transfer düşünen sen değil miydin? Dursunun onları alabileceğine inanıyor muydun gerçekten.

sent via GSC

Son düzenleme:
Gomisi beğenmemek doğal hakdırda adam iyi veya kötü futbolcu yani. Umut bulut özelikle bizdeki son iki senesinde ne olduğunu kimse tarif edemez.

TT Ali Sami Yen ARENA !!!

Yaşı her ne kadar handikap olsa da Gomis bu ligde her türlü işnyapacak bir adam. Yalnız üç yıllık bir anlaşma çok fazla olur. 2+1 olacak anlaşmaya kimse hayır diyemez. Daha iyisini alamaz zaten bunlar.

Şöyle düşünebiliriz, para harcayacağınız ve eksiklerimizin çok olduğu gün gibi aşikar. Gelgelelim insanı heyecanlandıracak bir tane isim geçmiyor. Şöyle 23/28 yaş arası olgunluk döneminde bir tane isim çıkmadı.

Dursun ve saz arkadaşları bize gene hüsran yaşatacak anlaşılan. Bir defa herşeyden önce hoca mevzusunu çözmeleri gerek. Teknik adamlığını geçtim yıldız oyuncu yönetimi, iletişim gibi özellikleri sıfır Tudor'un. Sneijder 'le anlaşamıyor, Gomis 'le de anlaşamayabilir. Bize otoriter bir tecrübe lazım gibi sanki...

Hocam adam geçen sezon Fransa'da 20 gol attı, ne dediğinin farkında mısın sen ya ?

sen benim eski transferlerle ilgili mesajlarıma bak, siz burada chedjou transferinde bayram yaparken ben tank gibi ağır derdim, ben yanılmam, tamamen kabız oyuncudur, yaşıda kemale erdi ,marsilyada bir sezonluk iiş yaptı lakin marsilya kadrosuna bakın önce.. net konuşuyorum gomis 15 milyon euroluk umut buluttur,kendine güvenene hodri meydan.

Gomisi beğenmemek doğal hakdırda adam iyi veya kötü futbolcu yani. Umut bulut özelikle bizdeki son iki senesinde ne olduğunu kimse tarif edemez.

yine mi tarif edilemeyen bir durum, ben sadece kibirbahçenin büyüklüğü tarif edilemez diye biliyordum.

Umutun tarifi şu....

Neyse

Bu Ateş üfleyerek sönmez

işte gomisde kariyerini geçirdiği takımlarda umut bulutun son 2 yılın gibi anılıyor,biraz araştırın ..

sen benim eski transferlerle ilgili mesajlarıma bak, siz burada chedjou transferinde bayram yaparken ben tank gibi ağır derdim, ben yanılmam, tamamen kabız oyuncudur, yaşıda kemale erdi ,marsilyada bir sezonluk iiş yaptı lakin marsilya kadrosuna bakın önce.. net konuşuyorum gomis 15 milyon euroluk umut buluttur,kendine güvenene hodri meydan.
Boş kaleye üç beş metreden dışarı vurursa benden sana bir forma, ok mi?

Bu Ateş üfleyerek sönmez

işte gomisde kariyerini geçirdiği takımlarda umut bulutun son 2 yılın gibi anılıyor,biraz araştırın ..
Gomisi yıllardır beğenerek takip etiğimi belirtmem gerekiyor renktaş. Adam bu sene üstelik 20 gol atmış fransada. Hani umut bulutun tunumadığı ligden söz ediyorum.

Boş kaleye üç beş metreden dışarı vurursa benden sana bir forma, ok mi?

Bu Ateş üfleyerek sönmez

ben dedimki donk denen herif stoperden bozma çakma önlibero , forum yıkılmışdı ,yok adam önlibero diye.. bilmeden konuşmam , gomisin oynadığı takımlarda ardın hala neler söyleniyor araştırın..

Gomisi yıllardır beğenerek takip etiğimi belirtmem gerekiyor renktaş. Adam bu sene üstelik 20 gol atmış fransada. Hani umut bulutun tunumadığı ligden söz ediyorum.

valla geçen sene marsilyada bir transfer olacakdı fahiş fiyatlara hatırlarmısın ,ne oldu o futbolcu eskisi , yazık oldu komisyonculara birde ordan vıuracaklardı voleyi imdi sırada gomis var..

ben dedimki donk denen herif stoperden bozma çakma önlibero , forum yıkılmışdı ,yok adam önlibero diye.. bilmeden konuşmam , gomisin oynadığı takımlarda ardın hala neler söyleniyor araştırın..
Uğur kardeşim yazılarından haberim olmadığı için bişey diyemem, olabilir, eyvallah.

Gomis gelirse öpüp başımıza koyalım, yönetim ve başında ki malum.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

yine mi tarif edilemeyen bir durum, ben sadece kibirbahçenin büyüklüğü tarif edilemez diye biliyordum.

Umutun tarifi şu....

Neyse

Bu Ateş üfleyerek sönmez
Yanında 2-4 metre takım arkadaşına pas atamayan. Topu stop etmesini beceremeyen birisine futbolcu diyemem. Ha tarifi vardır tabiki ararsak. Koşucu işte. Hakkınıda vermek de gerekir tabiki iyi denilen döneminde fırsatcı ceza saha ici golcülüğüde olmuştur ama yok oda artık. Umut bulut koşuyor sonra koşuyor ve ha evet unutmadan söyleyim koşuyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt