Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gomis kesinlikle umut buluttur, zaman beni haklı çıkaracak ,lakin bir an sizin haklı olduğunuzu düşşünelim ama yinede böyle transfer yapmak batmı bir klüp olan Galatasaraya ihanetin en babası olur, Galatasaray elindeki bütün varlığı zorla alınarak ortada devasa borcla bırakılmış bir klüpdür, Galatasaray kesinlikle oynatıp sonrası elden cıkarabileceği oyuncular almak zorundadır.

valla geçen sene marsilyada bir transfer olacakdı fahiş fiyatlara hatırlarmısın ,ne oldu o futbolcu eskisi , yazık oldu komisyonculara birde ordan vıuracaklardı voleyi imdi sırada gomis var..
Gignac ? Al işte onuda ben beğenmiyorum :) ama kötü oyuncu değil.

TT Ali Sami Yen ARENA !!!

Bu ligde cenk gibi yeteneksiz bile 15 üstü gol attı.
Gomiste elbet gol atar ama kesinlikle bize göre bir forvet değil.
Bize koşan,basan,hızlı,aralara koşu yapabilen bir genç bir forvet lazım.

Bu kadro yapılanması ile başarı zor gibi

DURSUN İSTİFA!

Umut Bulut nekadar kötüyse son 1.5 senesinde, ondan önce okadar etkiliydi. Yedek oldugunu düsünürsek, müthis.

13/14 Sampiyonlar liginde, Umut Bulut takimin en önemli oyuncularin basinda geliyordu. Ilk Real Madrid macinda gol atti... Juventus deplasmaninda son dakikada cok klas gol atip, iddiamizi korumamizi sagladi. Ikinci Real macinda Ramos´a daha 27. dakikada kirmizi yedirtti, sonra esitligi getiren golü atti. Ve Juventus´a karsi attigimiz galibiyet golünün assist asistini (REIS) yapti.

Kisacasi, Umut´suz o gruptan cikamiyorduk. 12/13 sezonun ilk yarisindan sonra oynadigi en iyi performansi bizde, o cl sezonudur.

Ne olduysa Hamza gelisinden sonra, Burak´in sakatlik gecirip, tek forvet oldugu dönemde oldu. Cok kötü bir oyuncu izledik 1.5 sene ve Hamza oynatmakta israr etti. Cok inat bir herifti ama umutu bitiren o oldu.

Josue gidiyor de jong gidiyor ama Asamoah dışında hiçbir orta saha oyuncusunun ismi geçmiyor çok saçma

Eski Fenerbahçe'li futbolcu Bruno Alves, Glasgow Rangers'a transfer oldu.

Enes yanlış anlama da kısa zaman önceye kadar her gün onlarca kadro yapıp transfer düşünen sen değil miydin? Dursunun onları alabileceğine inanıyor muydun gerçekten.

sent via GSC

Yoo reis ben hep hayaller kadrosu kurardım bunuda belirtiyordum Dursun yönetiminden bağımsız olarak kuruyorum bu kadroyu diye ...

Ha diarra. Allah var adam oynadığında klas futbolcu ama yani ve bizde tüm ön libero denilen futbokcuları cebinden çıkartır

TT Ali Sami Yen ARENA !!!

iyide bu sene ne yapıyor ,bitmiş adamlardan meded ummayı bırakın keza geri dönüşü olmayan her futbolcu tabuta çakılan başka çividir..

Umut Bulut nekadar kötüyse son 1.5 senesinde, ondan önce okadar etkiliydi. Yedek oldugunu düsünürsek, müthis.

13/14 Sampiyonlar liginde, Umut Bulut takimin en önemli oyuncularin basinda geliyordu. Ilk Real Madrid macinda gol atti... Juventus deplasmaninda son dakikada cok klas gol atip, iddiamizi korumamizi sagladi. Ikinci Real macinda Ramos´a daha 27. dakikada kirmizi yedirtti, sonra esitligi getiren golü atti. Ve Juventus´a karsi attigimiz galibiyet golünün assist asistini (REIS) yapti.

Kisacasi, Umut´suz o gruptan cikamiyorduk. 12/13 sezonun ilk yarisindan sonra oynadigi en iyi performansi bizde, o cl sezonudur.

Ne olduysa Hamza gelisinden sonra, Burak´in sakatlik gecirip, tek forvet oldugu dönemde oldu. Cok kötü bir oyuncu izledik 1.5 sene ve Hamza oynatmakta israr etti. Cok inat bir herifti ama umutu bitiren o oldu.
Fatih renktaş da söyledi, bir dönem bitiriciliği iyiydi ama hiç bir zaman iyi futbolcu değildi, futbolcu bile değil benim gözümde.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Umutumu övünüyonuz oructan sanırım

Sent from my iPhone using Tapatalk

Aynen böyle pozisyonu suarez kacirdigini izledim, ve bir kac tane daha benzer vardi.
Adem renktaşım, tabiki her futbolcunun başına gelebilecek bir durum. Ama bir fark var, Suarez gibi bir adamın başına şansızlık olarak gelir böyle durum ama bu top class oyuncu olduğunu değiştirmez. Umut ise dediğim gibi benim için futbolcu değil.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt