bak şimdi canım kardeşim deminden beri ben futboldan anlarım, yazdığım tek bir kelime yanlış çıkmaz, herşeyi ben yarattım havasındasın, oyuncuya destek olan, oyuncu bir işe yaramayınca arda gibi birine bile tepkisini koyan taraftara etmediğin suçlamada kalmadı, üstüne birde sana cevap verenlere agresif yakıştırması yaptın.
Sana tavsiyem yazdığın mesajların agresiflik derecesini bir kontrol et.
Bunun dışında Futboldan anlıyorum diyorsun ama şimdi şu lafımın kusuruna bakmayacaksın çünki hak ettin, bir bok bildiğin yok.
Bak benimde bir bok bildiğim yok, sadece örnekleri ile bişeyler yazıcam.
Geri dönüşü olmayan oyuncular konusu misal, bir Bruma alındı, yetenekli, modern futbola uygun ama süper ligde oynadığı için ederi yine 10-15 arası. Misal bir Enes Ünal dörde türkiyeden gitti, on dörde cityden gitti. Bir başka örnek Arda alt yapıdan çıktı, çok yetenekli, gide gide on ikiye gitti, ordan kaca gitti. Futboldan o kadar çok anlıyorsun ki ligimizde piyasasından bir habersin.
Yaş konusuna gelince bre gafil taraftara laf etmeden önce bir Galatasaray taraftarı olduğunu hatırla. Hagi, Popescu, Taffarel, bunlar kaç yaşında geldiler Galatasaraya? Geldikleri doksan altı yılında kim bilebilirdi dört sene üst üste şampiyonluk, uefa kupası gibi geri dönüşleri. Belki Hagi isim olarak abartılı örnek, zaten kastım isim değil YAŞ takıntısı. Yine aynı Ujfa, Drogba hatta bir Melo, yirmi yaşında mı geldiler.
Bu Ateş üfleyerek sönmez