Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1.kendime guveniyorum.
2.ne gerek var neyi ispatlamaya calisiyosun.
3.cakma mourinho'lugu baska yerde sergile komik duruma dusuyosun.
4.sen bu kafayla devam edersen senden bi bok olmaz
5.Herkese iyi iftarlar , bu arada tineri fazla kacirma ramazan'da yapma bari

ben martaval atmam ,geçmişde söylediklerimin haklılığı ile ortaya çıkarım,Galatasarayı batıran kişilerin hakaretleri vız gelir tırıs gider.

borcu ödenemez hale gelmiş bir takım transferlerini geri dönüşü olan oyunculardan yapmak zorundadır..
bak şimdi canım kardeşim deminden beri ben futboldan anlarım, yazdığım tek bir kelime yanlış çıkmaz, herşeyi ben yarattım havasındasın, oyuncuya destek olan, oyuncu bir işe yaramayınca arda gibi birine bile tepkisini koyan taraftara etmediğin suçlamada kalmadı, üstüne birde sana cevap verenlere agresif yakıştırması yaptın.

Sana tavsiyem yazdığın mesajların agresiflik derecesini bir kontrol et.

Bunun dışında Futboldan anlıyorum diyorsun ama şimdi şu lafımın kusuruna bakmayacaksın çünki hak ettin, bir bok bildiğin yok.

Bak benimde bir bok bildiğim yok, sadece örnekleri ile bişeyler yazıcam.

Geri dönüşü olmayan oyuncular konusu misal, bir Bruma alındı, yetenekli, modern futbola uygun ama süper ligde oynadığı için ederi yine 10-15 arası. Misal bir Enes Ünal dörde türkiyeden gitti, on dörde cityden gitti. Bir başka örnek Arda alt yapıdan çıktı, çok yetenekli, gide gide on ikiye gitti, ordan kaca gitti. Futboldan o kadar çok anlıyorsun ki ligimizde piyasasından bir habersin.

Yaş konusuna gelince bre gafil taraftara laf etmeden önce bir Galatasaray taraftarı olduğunu hatırla. Hagi, Popescu, Taffarel, bunlar kaç yaşında geldiler Galatasaraya? Geldikleri doksan altı yılında kim bilebilirdi dört sene üst üste şampiyonluk, uefa kupası gibi geri dönüşleri. Belki Hagi isim olarak abartılı örnek, zaten kastım isim değil YAŞ takıntısı. Yine aynı Ujfa, Drogba hatta bir Melo, yirmi yaşında mı geldiler.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Gomis3.jpg

benim merak ettigim tudor bey beden hocası gibimi olacak yada yaglı surata ve hırsız kardesine dis gösterebilecekmi transfer konusunda

ahmetin erenin adını söyleyemeyen jor bu oyuncuları ben istedim deyisi geliyor hala aklıma :asd22:

12/13 ilk yari, ve 13/14 sampiyonlar ligi ile 14/15 ilk yari iyi oynuyordu. Cok fazla oynamadi zaten yedek oyuncuydu, ama bir yedek icin saydigim dönemlere kadar iyi katki verdi. Tamamen fizigine bagimli bir oyuncu, yasi gectikce de formdan düser. Arti, bizde 2-3 yildir her oyuncu formdan ciddi bir sekilde düsüyor.

Bu da takimin genel durumu ile alakali bir konu. Bu floryanin havasi degismedikce, bunlar olmaya devam edecek.
bak tekrar ediyorum katkısı inkar edilemez, sağolsun var olsun ama katkısına karşılık yeteneği çok çok kısıtlı olduğu için, benim gözümde bir futbolcu için gerekli temel noktalar bile eksik umutta, bir o kadar da zararı dokundu. Tekrar altını çiziyorum, bir yandı katkısı, sağolsun var olsun, diğer yanda temel bilgileri bile eksik bu yüzden katkısının yanında bir o kadar zararı olan bir oyuncu.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

umarim sadece isim transferi yapmayiz

bak şimdi canım kardeşim deminden beri ben futboldan anlarım, yazdığım tek bir kelime yanlış çıkmaz, herşeyi ben yarattım havasındasın, oyuncuya destek olan, oyuncu bir işe yaramayınca arda gibi birine bile tepkisini koyan taraftara etmediğin suçlamada kalmadı, üstüne birde sana cevap verenlere agresif yakıştırması yaptın.

Sana tavsiyem yazdığın mesajların agresiflik derecesini bir kontrol et.

Bunun dışında Futboldan anlıyorum diyorsun ama şimdi şu lafımın kusuruna bakmayacaksın çünki hak ettin, bir bok bildiğin yok.

Bak benimde bir bok bildiğim yok, sadece örnekleri ile bişeyler yazıcam.

Geri dönüşü olmayan oyuncular konusu misal, bir Bruma alındı, yetenekli, modern futbola uygun ama süper ligde oynadığı için ederi yine 10-15 arası. Misal bir Enes Ünal dörde türkiyeden gitti, on dörde cityden gitti. Bir başka örnek Arda alt yapıdan çıktı, çok yetenekli, gide gide on ikiye gitti, ordan kaca gitti. Futboldan o kadar çok anlıyorsun ki ligimizde piyasasından bir habersin.

Yaş konusuna gelince bre gafil taraftara laf etmeden önce bir Galatasaray taraftarı olduğunu hatırla. Hagi, Popescu, Taffarel, bunlar kaç yaşında geldiler Galatasaraya? Geldikleri doksan altı yılında kim bilebilirdi dört sene üst üste şampiyonluk, uefa kupası gibi geri dönüşleri. Belki Hagi isim olarak abartılı örnek, zaten kastım isim değil YAŞ takıntısı. Yine aynı Ujfa, Drogba hatta bir Melo, yirmi yaşında mı geldiler.

Bu Ateş üfleyerek sönmez
Ohhh hagi popescu tafo çok ağır oldu ya şimdi... Bunun altından nasıl kalkacak merakla bekliyorum şimdi

TT Ali Sami Yen ARENA !!!

Tabiki ilk 11 i kurmak oncelik ama butce bahanesi olamaz, buyuk takimmiyiz? Evet. O zaman sezonu acarken 3 forvet ile acarsin. O da en kotu diyorum Avrupa da CL oynasaydik 4 tane olmali derdim. Suanda Eren var sadece o yuzden bir tane santrafor transfer bizim hic bir seyimize yetmez.

Besiktas ta bile Cenk, Demba Ba, Aboubakar var. Fener de Van Persie, Sow, Fernandao ve Emenike. Matematiksel olarak 3 forvet sart bize de.

İlk başta 11 i kuralım benim ilk önceliim bu sonrasıda tabiki çok önemli ama ilk başta adam akıllı bir 11 kuralım ...

Muslera, Ahmet, Serdar (iyi oyuncu ama gelecek sezonda zirt pirt sakatlanirsa sutlanir), Linnes, Carole, Bruma, Sneijder (oynayacagimiz oyuna gore satilmasina ses cikarmayabilirim) Sinan (yurt disi kiralik olabilir) disinda bu takim komple yenilenmeli...
Muslera, Bruma ve Sneijder (oyun planina gore) disinda hepsi rotasyon oyuncusu... Yani ilk 11 e en az 6 oyuncu gerekiyor

1594349_Galatasaray_SK.jpg

Ama 3-5-2 oynayacaksak temelli triska...

1594347_Galatasaray_SK.jpg

Son düzenleme:
............. ....... Muslera...........
Anita.... Pepe.... Khacheridi.. Clichy
..... .... .... Lucas...cazorla...........
... Navas..... Sneijder..... Bruma....
.................... Gomis.................

Hepsi bedava oh mis.. Biraz yaşlı oldu gibi ama yapcak bişi yok.

Yıllardır söylüyoruz. Melo gittikten sonra bizim almamız gereken yada o profilde 2 adam var.
Steven Defour
Yann M'vila
O kalite de olmasada bide Badou N'diaye var.

dombiya ilen gomis gelsin zevku sefa yaşayalım..

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt