Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bruma'nın yerine düşünülen isimlerden hepsi Bruma'yı aratır , sadece Bertnard Traore o kalibreye yakın o da gelmez.

katiyen etmez ama josef in 8 , amrabatin 9 , tabatanin 8 , topuz un 8-9 ettigi bir surecte (ozellikle senelere yaydim) aboubakar in katkisi da 10 luk gorulebilir

bir de bjk cok tutumlu davrandi , simdi maceraya atilmak yerine tutmus adanlara guvenecekler anlasilan

seyirci de seviyor . Ama sinirlerine hakim olamazsa daha yakin giden bir ligde aboubakar cok terse de yatirabilir en kritik macta takimini

Bence Aboubakar ne verecegi belli bir tip degil yani. Biraz arizali bir herif zaten. 2 defa sacmasapan kirmizi kart gördü bu sezon.

Neyse Besiktas alir insallah o paralara da kazik yer. Ayrica Sinan verdigin 4 örnegin 3 tanesi Süperlig ici transferler. Onlar zaten tamamen ekstrem örnekler, sacmalagin dibine vurulmus transferler. Fiyasko resmen, alindiginda 100% o paranin karsiligini veremeyecegi belli olan heriflerdi.

Yeteneği , fizik gücü yeter de mental olarak 10 Milyonu kaldıramaz.

Şu B.Traore'yi bi tek benmi beğenmedim acaba? Bruma'nın çeyreği katkı vermez gibi duruyor.

bruma çok fazla yukarı çekilde daha sistemli oynanan ve bireysel sorumlulkların daha ön planda olduu kulvarlarda napıcak hayırlısı. orta saha ve bekler işledigi taktirdi rodrigues den de leziz katkı alınır. fazla ihmal edildi herif inş güven ve enerjisini bulur

Şu B.Traore'yi bi tek benmi beğenmedim acaba? Bruma'nın çeyreği katkı vermez gibi duruyor.

Kesinlikle beğenmeyen var ama ben tam tersi çok kaliteli olduğunu düşünüyorum.

Biraz daha oturur ve kendini geliştirirse çok başka seviyelere erişebilir.

Uzunca senelerdir asist yapan kanat oyuncumuz yok , elimizdekiler hep içe kateden tipler.

Quaresma
Lens hep içeriyi besleyen en az bir tane kanatları var diğerlerinin mesela

Düsük maliyetli olacak mütevazi bir sol bek önerisinde bulunacagim.

Bundesliga da ligden düsen Ingolstadt dan Markus Suttner.

30 yasinda, 1987 dogumlu, Avusturya Milli takiminda oynuyor, gol ve asist özelligi bulunan bir sol bek. Ayric güzel frikik kullaniyor.

YouTube

Brumayı satan şampiyonluğu satmıştır benim gözümde. Istenildiği taktirde cok rahat sozlesme uzatılır.

Dursun Seneye yarışın içerisinde olmak istiyorsa takımın hatta bana göre ligin en iyi oyuncusunu satmamalı.

Büyük ahmaklık ve hainliktir yaptığı.

Ajax maçlarını takip ettim Avrupa kupasında. Adam bal yapmayan arı gibi. Çalım filan iyi ama işi bitiremiyor. Bizde çok küfür yer.Ben olsam Ben Arfa'yı kaçırmazdım mesela. Bruma giderse oraya Rodriquez'i koyarım. He başka birini alırlar o ayrı. Fransa'da çok kaliteli kanat oyuncuları var. Al birini gel. Thauvin mesela. Yanılmıyorsam İngiltere'de pek iş yapamadı geri döndü. Kirala yeniden. N'koudo var ismini tam yazamamış olabilirim.:)

Bjk nin aboubakari da taliscayi da buyuk paralar odeyip almasini cani yurekten destekliyorum

insallah daha daha da yuksek bonservisli ,senelik ucretli adamlar alirlar

kadrolari guclenecek dahi olsa para harcamalari gerekiyor , eger tutumlu olmaya devam ederlerse bizim de fenerbahcenin de besiktasi yakalamasi gitgide zorlasacak

haydi besiktas sac paralari biraz artik

Brumayı satan şampiyonluğu satmıştır benim gözümde. Istenildiği taktirde cok rahat sozlesme uzatılır.

Dursun Seneye yarışın içerisinde olmak istiyorsa takımın hatta bana göre ligin en iyi oyuncusunu satmamalı.

Büyük ahmaklık ve hainliktir yaptığı.
brumanın kuzenimisin

Düsük maliyetli olacak mütevazi bir sol bek önerisinde bulunacagim.

Bundesliga da ligden düsen Ingolstadt dan Markus Suttner.

30 yasinda, 1987 dogumlu, Avusturya Milli takiminda oynuyor, gol ve asist özelligi bulunan bir sol bek. Ayric güzel frikik kullaniyor.

YouTube

Bizde iki mac icinde cöp ilan edilir... Tüm istatsitikleri duran toplardan nerdeyse, ve duran toplardan skora katki, en son gerek duydugumuz olay. Zaten sadece duran toptan yasayan, iki futbolcu var kadroda.

Carole bundan iki kat iyi.

Ajax maçlarını takip ettim Avrupa kupasında. Adam bal yapmayan arı gibi. Çalım filan iyi ama işi bitiremiyor. Bizde çok küfür yer.Ben olsam Ben Arfa'yı kaçırmazdım mesela. Bruma giderse oraya Rodriquez'i koyarım. He başka birini alırlar o ayrı. Fransa'da çok kaliteli kanat oyuncuları var. Al birini gel. Thauvin mesela. Yanılmıyorsam İngiltere'de pek iş yapamadı geri döndü. Kirala yeniden. N'koudo var ismini tam yazamamış olabilirim.:)

Ben Arfa ayrı bi seviye o farklı ama bence Traore bizim takımda yıldızlaşabilir. İnanmak lazım üstüne düşmek lazım.
Bir kanatta Traore olacaksa diğer kanatta muhakkak orta açacak içeriyi besleyecek bir oyuncu şart. Aynı şey bek içinde geçerli.

Fb bile transferleri bitirmek üzere, üç ön eleme oynayıp Haziran'da sezon açacak bizde daha tık yok.

Galatasaray'in yetki verdigi Turk menajer Murat Korkmaz, Vida ile bir gorusme gerceklestirdi.

DBQ9xcMWAAAMcRN
Troll çıktı bu böyle bir durum yok.

Yuzde yuz katiliyorum , en azindan su sekilde ornek vereyim , avrupa ligi finaline gittigim malumunuzdur , stadyumda seyircinin ayagina top alip driplinglendikce gurultu cikardigi iki adam vardi

biri united li rashford , biri de bu traore ydi . Oncelikle sondakini basta soyleyim , bu adami katiyen alamayiz , yani satilmaya niyetlenilse 20 den asagi talibi olmaz , muhtemelen ya o fiyatlara satilir ya da biraz daha gundemde kalirsa daha yuksegini de gorebilir

brumanin ilk zamanlarini andiriyor , deniyor yapamiyor ama yapacak . Mac 1-0 iken tutturabilse tek basina cevirebilirdi oyunu

dar alanda emre mor misali fakat onun ayarinda degilse de cabukluklari var

adim kadar eminim cok yuksek cikis yapacak bir adam

bizdeki garry rodrigues hakkinda da cok olumlu dusunuyorum , o da biraz sahneye cikarilabilirse , bruma ayarinda fiyatlara satilabilir

pek yapmam ama su mesajimdan ekran goruntusu aliyorum ileride "ben demistim" kivaminda hatirlatmak icin

Traore'nin ajax'da gosterdigi performans'tan sonra bayagi talibi vardir simdi

Lyon baskani londra'da chelsea yetkilileri ile zouma ve traore icin gorusme yapmis

Chelsea traore icin 20m talep ediyormus

Traoreyi begenmemek nedir ya basimizda dursun varken kim gelecek ribery filan mi? Ayrica gayet hirsli ve yirtici bi adam gucu de yerinde..

Fener monaco'nun sag beki fas'li nabil dirar ile anlasmis

Emre mor u almadiklari surece isterlerse tum monacoyu alsinlar sorun degil

emre cok sikinti cikarir , insallah gitmez fenere kiralik filan

sakatlik yasamadigi takdirde yerel ligde perisan eder rakipleri bu tip bir adam , ayrica resmen her maci +5000 kisiye oynatir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt