- 20 Mayıs 2011
- 23.171
- 10.171
- 1.873
Bruma'nın yerine düşünülen isimlerden hepsi Bruma'yı aratır , sadece Bertnard Traore o kalibreye yakın o da gelmez.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
katiyen etmez ama josef in 8 , amrabatin 9 , tabatanin 8 , topuz un 8-9 ettigi bir surecte (ozellikle senelere yaydim) aboubakar in katkisi da 10 luk gorulebilir
bir de bjk cok tutumlu davrandi , simdi maceraya atilmak yerine tutmus adanlara guvenecekler anlasilan
seyirci de seviyor . Ama sinirlerine hakim olamazsa daha yakin giden bir ligde aboubakar cok terse de yatirabilir en kritik macta takimini
Yeteneği , fizik gücü yeter de mental olarak 10 Milyonu kaldıramaz.
Şu B.Traore'yi bi tek benmi beğenmedim acaba? Bruma'nın çeyreği katkı vermez gibi duruyor.
Kesinlikle beğenmeyen var ama ben tam tersi çok kaliteli olduğunu düşünüyorum.
Biraz daha oturur ve kendini geliştirirse çok başka seviyelere erişebilir.
brumanın kuzenimisinBrumayı satan şampiyonluğu satmıştır benim gözümde. Istenildiği taktirde cok rahat sozlesme uzatılır.
Dursun Seneye yarışın içerisinde olmak istiyorsa takımın hatta bana göre ligin en iyi oyuncusunu satmamalı.
Büyük ahmaklık ve hainliktir yaptığı.
Düsük maliyetli olacak mütevazi bir sol bek önerisinde bulunacagim.
Bundesliga da ligden düsen Ingolstadt dan Markus Suttner.
30 yasinda, 1987 dogumlu, Avusturya Milli takiminda oynuyor, gol ve asist özelligi bulunan bir sol bek. Ayric güzel frikik kullaniyor.
YouTube
Ajax maçlarını takip ettim Avrupa kupasında. Adam bal yapmayan arı gibi. Çalım filan iyi ama işi bitiremiyor. Bizde çok küfür yer.Ben olsam Ben Arfa'yı kaçırmazdım mesela. Bruma giderse oraya Rodriquez'i koyarım. He başka birini alırlar o ayrı. Fransa'da çok kaliteli kanat oyuncuları var. Al birini gel. Thauvin mesela. Yanılmıyorsam İngiltere'de pek iş yapamadı geri döndü. Kirala yeniden. N'koudo var ismini tam yazamamış olabilirim.![]()
Troll çıktı bu böyle bir durum yok.Galatasaray'in yetki verdigi Turk menajer Murat Korkmaz, Vida ile bir gorusme gerceklestirdi.
![]()
Kesinlikle beğenmeyen var ama ben tam tersi çok kaliteli olduğunu düşünüyorum.
Biraz daha oturur ve kendini geliştirirse çok başka seviyelere erişebilir.
Fener monaco'nun sag beki fas'li nabil dirar ile anlasmis