Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Millet 35 yasindaki adami alir oynatie bizim herifler ayni meloya yaptiklari gibi gitsin.
Taraftarca bi boku begenmeme hastaliginin birvanasini kustahligini yasiyoruz.
Allah belamizi da dursunla veriyor iste.

Seneye gelir yine irispi cicigi takimi ne hale getirdi satti satti yerlerini doldurmadi deriz devam boyle.

20120911021001-4796-big.jpg
ben işin şakasındayım ama sana soruyorum, bu yönetim muslerayı satsa şaşırırmısın

Bu Ateş üfleyerek sönmez

ben işin şakasındayım ama sana soruyorum, bu yönetim muslerayı satsa şaşırırmısın

Bu Ateş üfleyerek sönmez
Insallah satarlar elleti kucuk ve gol yiyor. Bu aralarda zaten kisa kollu forma giyiyor eskisi gibi degil gitsin o olmadan da 4. oluruz nasil olsa gol yiyoruz hep

33 yaşına girecek ne 31'i

Alanya,Akhisar falan karşısında kastı o istatistikleri hangi büyük maçta ne yaptı anlatta bir dinleyelim

Hollanda milli takımında 130. maçına çıkması bize ne kazandıracak?

Mou genel konuşmuş ve 2010 yılında ki Sneijder'i kastetmiştir valla keşke o hali olsa da doya doya izlesek bizde olmazdı gerçi
2010 yılını kastettiğine eminim şuanki bitik Sneijder'i istemez Mou geçmişle yaşamıyordur sanırım :)
Evet, genel konuştuğunu söyleyebiliriz. Tarz olarak beğeniyormuş. Gerçi tam "genel" de diyemeyiz 2 isim verdiği için.
Jose Mourinho: 'Wesley Sneijder and Deco were better at number 10 than Eden Hazard' - Telegraph

"10 numara benim için top rakipteyken 8.5 numara, top bizdeyken 9.5 numara gibi oynayan oyuncudur"
"Mükemmel 10 numara? Deco ve Sneijder. Çünkü hem defans yapabilen, hem de ceza sahasına girip gol atabilen oyuncular." demiş.

Açıkçası Mourinho'nun Inter'ini çok seyredemedim. O yüzden Sneijder'ı daha çok nasıl kullandı bilmiyorum ama tahminen bizdeki gibi sola yapışık oynatmamıştır. Sneijder'dan alamadığımız verimde hocalar da suçlu bana kalırsa en az kendisi kadar.

Gitmeli mi? Gitmeli. Ama yerine en az onun kadar oynayıp daha az para alacak biri gelmeyecekse gitmesinin bi anlamı da yok.

+Orta sahaya insan yiyen bi defansif oyuncu alsak Casemiro tarzında, Sneijder çok güzel 8 olurdu.

4 haziran 2017 hollanda fildişi sahili maçında wesley sneijder 130. Kez milli formayı giyerek van der sar'ı geçmiştir ve kırılması zor bir rekora imza atmıştır. Ve 31 yaşında olduğu düşünürse 150 aşması çok zor değildir.

Dursun özbek ve avanelerine duyrulur. Tabi bazı taraftarlarımız da bu hataya düşüyor.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4 haziran 2017 hollanda fildişi sahili maçında wesley sneijder 130. Kez milli formayı giyerek van der sar'ı geçmiştir ve kırılması zor bir rekora imza atmıştır. Ve 31 yaşında olduğu düşünürse 150 aşması çok zor değildir.

Dursun özbek ve avanelerine duyrulur. Tabi bazı taraftarlarımız da bu hataya düşüyor.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

9 haziran 2017

sneijder 33 yaşında

hasan ali geleceğine tarık rotasyona girsin bu hasan aliye 2m maaş verecekler yoksa

Şu Roma'nın furbolcusu ile ilgileniyormuşuz. Marsilya'da kiralık enteresan ismi var.

Ali Adnan ne durumda

Rizede coşuyordu bir ara

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt