Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim önerim bu oyuncuları Altınordu ile BJK'nin Benfica ile yaptığı anlaşma gibi bir anlaşma yaparak oraya kiralamak. Mesela 2 yıllık kiralayalım ve bu sürede geri çağırırsak bir miktar para ödeyelim. Kiraya verdiğimiz yıldan itibaren 5 yıl içinde bu oyuncular transfer yaparsa belirli bir miktarı Altınordu'ya verilecek diyelim. Karşı taraf da oynatmak için motive olsun. Üstelik yaş grubunun milli takımının yarısı da onlar da. Birlikte çok iyi işler çıkabilir.

İşte ben böyle bir şey olabileceğini düşünmüyorum. Adamların kendi gençleri kendilerine yetiyordur bence. Ama bu ülke kiralana kiralana 27 yaşına gelen büyük yeteneklerle dolu. O yüzden artık ne olacaksa olsun ve şu yetenekler ölmesin. Artık Galatasaray II mi kurulacak ne olacaksa olsun?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu sene spl de gruptan çıkmak hedef olmalı. Gruptaki rakiplere göre tabi. Spl de sonuncu olmamak gerek bu net bence. Eğer Avrupa Ligi'nde hedef daha ilerisi olabilir. Size 2 noktayı hatırlatayım
1. FB yeni kurulacak başarı olasılığı az
Bjk yaşlı revizyon yapacaklar maddi olarak zordalar. Lig yine bize bakabilir
2. Spl de devam etmek demek maddi olarak rahatlatır ve seneye transferde elimizi rahatlatır. Avrupa ligi olursa doğru bir yapılanma ve hedef ile Galatasaray ismini yarı final veya final gösterirse büyük bir prestij ivme kazandırır. İyi senaryo ve hedef.

Kötü senaryo aşırı harcama ve hedeflerden uzak kalma.

Garry Rodrigues takimdan ayrilmadigi sürece ben hucum hattinin degisecegini düsünmüyorum

3 kulvarda oynayacagimiz icin ve Gecmiste sampiyonlar ligi öncesi ve dönüsü puan kaybettigimiz icin kulubeyi güclendirmemiz gerekiyor

Mesela Emre Mor'u hucum hatti icin alternatif olarak almak cok dogru bir Hamle olur,form yakalarsa ilk 11 oynar böyle alternatife Can kurban

altyapı mevzusu biraz abartılıyor sanki ya ben o altın jenarasyon dedikleri takımı geçen sene izledim dünya kupasında bir ışık göremedim malesef :( iyi oyuncu zaten atar kendini yukarı bkz: yusuf ve abdülkadir

Kasımpaşalı Yekta Kurtuluş'u alan asla pişman olmaz demişti zamanında pek yeterli olduğunu düşünmüyorum benim hayalimde ki scout ekibinin başında ki biri scout transferi diye o zamanlar turnuva da çok ses getiren ve 12m euro ile aldığımız Bruma'yı getirerek işte size scout transferi diyen bir adam gözümde başarılı değil benim. Listesi geniş veya yetersiz bilemem kendini değerlendirtmek zorunda.

RÖPORTAJ | Emre Utkucan - Tribun Dergi bu röportajında söylediği oyuncuların bir çoğu mesela leş çıktı. Hoilett,Sammir,Carlton Cole,Abdellaoue,Adilson.....
Yetersiz bence her açıdan.

Avrupa Futbolu'nu bu kadar yakından tanıyan birini bulmuşken sizden birde Avrupa Futbolu'nda gelecek vadeden oyunculardan kurulu bir 11 oluşturmanızı isteyeceğim.

1. Wojciech Szcznesny ( Arsenal )
2. Cesar Azpilicueta ( Marsilya )
3. Neil Taylor (Swansea)
4. Kurt Zouma (St Etienne)
5. Angelo Ogbonna (Torino)
6. Giacomo Bonaventura (Atalanta)
7. Iker Muniain (A. Bilbao)
8. Younes Belhanda (Montpellier)
9. Mattia Destro (Siena)
10. Mario Götze (B. Dortmund)
11. David Hoilett (B. Rovers)

Vay vay vay canim, Utkucan reis anliyor bu islerden

deplasmanlarda bu sene yaşanılan sıkıntıyı hatırlamak gerek.. bu kilidi açmak için hücum ve ortasahaya sağlam transfer gerek.
aynı şekilde stopeeer

altyapı mevzusu biraz abartılıyor sanki ya ben o altın jenarasyon dedikleri takımı geçen sene izledim dünya kupasında bir ışık göremedim malesef :( iyi oyuncu zaten atar kendini yukarı bkz: yusuf ve abdülkadir
orda fizik olarak ezildiler,hoca da yanlıs oynattı

Avrupa Futbolu'nu bu kadar yakından tanıyan birini bulmuşken sizden birde Avrupa Futbolu'nda gelecek vadeden oyunculardan kurulu bir 11 oluşturmanızı isteyeceğim.

1. Wojciech Szcznesny ( Arsenal )
2. Cesar Azpilicueta ( Marsilya )
3. Neil Taylor (Swansea)
4. Kurt Zouma (St Etienne)
5. Angelo Ogbonna (Torino)
6. Giacomo Bonaventura (Atalanta)
7. Iker Muniain (A. Bilbao)
8. Younes Belhanda (Montpellier)
9. Mattia Destro (Siena)
10. Mario Götze (B. Dortmund)
11. David Hoilett (B. Rovers)

Vay vay vay canim, Utkucan reis anliyor bu islerden

Belhanda o aralar farklı bi oyuncuydu ya :D Normal

Garry Rodrigues takimdan ayrilmadigi sürece ben hucum hattinin degisecegini düsünmüyorum

3 kulvarda oynayacagimiz icin ve Gecmiste sampiyonlar ligi öncesi ve dönüsü puan kaybettigimiz icin kulubeyi güclendirmemiz gerekiyor

Mesela Emre Mor'u hucum hatti icin alternatif olarak almak cok dogru bir Hamle olur,form yakalarsa ilk 11 oynar böyle alternatife Can kurban

Bak ne diyeceğim? Belhanda’yı 4’e 5’e gönderip Ahmed Musa’yı kiralayıp 4-4-2’ye dönsek. Kanatlar aynı kalabilir. Sinan da santrafor alternatifi olabilir Ahmet Sivri ile birlikte. Çünkü Sinan tam 4-4-2’nin santraforu gibi. İşte iyi bir 8 numara gerek bu sistemde de. Kiralama yöntemini düşünmeliyiz. İlla satın almaya gerek yok.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İnterde benficaya falan kiraladı adamı bizde yükselişe geçebilir Fatih hoca sever brezilyalıları bunu kiralık opsiyonuyla kiralasakya

ahmed musa baya bi düşmüş sanırım ya kalite olarak. donk'tan cevher çıkaran hocamiz ondan da bir şeyler çıkarır elbet amma korkutucu

orda fizik olarak ezildiler,hoca da yanlıs oynattı

olabilir açıkcası senin kadar tanımıyorum oyuncuları ama farklı bişey yapmaları gerek. mehmet güven 4 4 2 dergisine verdiği röportajda a takıma çıktığımız zaman bize basit oyna basit oyna dediler bizde basit oyuncu oldk demişti ama arda benim oyunum bu ister kabul edin ister etmeyin gibi birşeyler demiş. yani alttaki oyunclar tabiri caizse biraz yırtık olacak yoksa eziliyorsun yukarda ne kadar yetenekli olsan da

Merak ettiğim bir mesele var.

Diyelim ki sattığın kadar al cezası aldık. Bu durumda kiralık oyuncu almak için kulübüne vereceğimiz kiralık bedeli de bu ceza kapsamına giriyor mu ?

Yani oyuncu kiralamak için dahi kulübe oyuncu satıp kaynak mı yaratmak gerekecek ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt