Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
West Brom küme düşmüşken Salomon Rondon'u alsak keşke

Sattığın kadar gelirse serbest piyasadan bile olsa 3.5-4 m maaş ödemeyelim.

Gelecek yaz satacak adam bulamayız.Rodriguez'i 15-20'ye satacağımızdan bu kadar eminsek 1.3 maaşı nedeniyle

Açık konuşmak gerekirse kim Belhanda'ya 5m bonservis-5m maaş ödeyecek.Bu tarz transferler isteniyor ama elden çıkaramıyoruz.

Kiralık oyunculara yönelip kadrodaki çöplerden kurtulmak lazım

Geçen sene kimlerin isimleri yazıldı çizildi hepsi çok iyi isimlerdi. Kimler alındı Gomis, Belhanda, Mariano,Fernando ,Feghuli ve Maicon hepsi geldiğinde gayet memnunduk iyi isimlerdi.

Şimdi Makedonya'dan İstanbul'a oyuncu gelmişmiş ( Arnavut Duro vardı hatırlayan yoktur o nu hatırlattı bana) Türkiye'den Malatya'dan Akhisar'dan Kasımpaşa'dan oyuncu bakıyoruz geçiniz kardeşim. Bu ne böyle. Geçen seneye bak birde bu seneye.

Terim çok iyi hocadır ama transfer konusunda çok sınıfta kalmıştır. İnş. sadece Terim'e bırakmayız bu transfer dönemini.

@[B]hazar_buyuka[/B] 2 dk.2 dakika önce
Daha fazla
Galatasaray gibi hedef takimlarda kulubeye transfer yapilmaz, oyuncu yedek kalir ya da oynar. Kadro zenginliginden en iyiler oynar.

mantıklı bir yorum aslında. alabileceğinin en iyisini al, hakeden oynasın. iyinin 1-2 tık altı gelsin yedekten oyun çevirsin diye oyuncu alacağımıza bu mantıkla hareket etmeli. muğdat gelsin yedek olsun mantığı yerine bir oyuncu gelsin ve Gomis'i yedek bırakabilsin, Garry'i zorlayabilsin demek gerek.

Nesini beğenmedin ki?

Alacagimiz 8 numara gol atabilen / devamli kaleye yoklayan biri olmali. Duran top kullanabilmeli.

Video'da sadece top dagittigini gordum. Gelirse pas yuzdesi yukselir ve gecis oyununda daha iyi oluruz okadar. Italya ikinci liginde 39 macta 2 gol 4 assisti var. Fernando zaten fazla ileri cikmiyor, Belhanda kaleye sut cekmiyor, bir de bu adami alirsak orta sahanin gole katkisi neredeyse hic olmaz. Bize farkli tipte bir 8 numara lazim.

Geçen sene kimlerin isimleri yazıldı çizildi hepsi çok iyi isimlerdi. Kimler alındı Gomis, Belhanda, Mariano,Fernando ,Feghuli ve Maicon hepsi geldiğinde gayet memnunduk iyi isimlerdi.

Şimdi Makedonya'dan İstanbul'a oyuncu gelmişmiş ( Arnavut Duro vardı hatırlayan yoktur o nu hatırlattı bana) Türkiye'den Malatya'dan Akhisar'dan Kasımpaşa'dan oyuncu bakıyoruz geçiniz kardeşim. Bu ne böyle. Geçen seneye bak birde bu seneye.

Terim çok iyi hocadır ama transfer konusunda çok sınıfta kalmıştır. İnş. sadece Terim'e bırakmayız bu transfer dönemini.

Hocanın okadar çok sınıfta kaldığına da inanmıyorum açıkçası.

Bir ikinci geldiği dönem vardı ki orada da full yeni kadro kurulmaya çalışıldı sınırlı bütçeyle.

Basında 40 milyon verecek ve uefayi takmayacak başkanın var da feg çöpüne yıllık 4, belhandaya 10, ndiaye (sevsem de) 10 küsür vereceksin . Aynen Fatih Hoca asılmalı

Eğer Akbaba gelmezse Paokta oynayan Pelkas fena olmaz.

Tinerciler de ilgileniyor

Alacagimiz 8 numara gol atabilen / devamli kaleye yoklayan biri olmali. Duran top kullanabilmeli.

Video'da sadece top dagittigini gordum. Gelirse pas yuzdesi yukselir ve gecis oyununda daha iyi oluruz okadar. Italya ikinci liginde 39 macta 2 gol 4 assisti var. Fernando zaten fazla ileri cikmiyor, Belhanda kaleye sut cekmiyor, bir de bu adami alirsak orta sahanin gole katkisi neredeyse hic olmaz. Bize farkli tipte bir 8 numara lazim.
Bir tane duran toptan golünü gördüm video da. Oğuzhan Selçuk karışımı bir şey gibi geldi bana pass oyununu odaklı.

Ben appiah Melo karışımı birisini istiyorum açıkçası 8 için. Orta sahayı rakibe vermeyeceksin ki bu sorunu yaşadık özelikle deplasmanda

8 hazirandan önce transfer beklemeyin sonra sözleşme falan derken bayram ertesine kadar sarkar.

Sükrü harbiden degistir su avatari. Hakanmisin diye bakip duruyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt