Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Iliski bozulsa ne olacak bozulmasa ne olacak.
Adamlar her türlü hortumluyor bizi. Kasimpasa ile iliskin olsa ne yazar. Adamlara Donk ve Eren icin 6,5 Milyon verdik. Lanet olsun öyle iliskiye.
Nesini beğenmedin ki?
Geçen sene kimlerin isimleri yazıldı çizildi hepsi çok iyi isimlerdi. Kimler alındı Gomis, Belhanda, Mariano,Fernando ,Feghuli ve Maicon hepsi geldiğinde gayet memnunduk iyi isimlerdi.
Şimdi Makedonya'dan İstanbul'a oyuncu gelmişmiş ( Arnavut Duro vardı hatırlayan yoktur o nu hatırlattı bana) Türkiye'den Malatya'dan Akhisar'dan Kasımpaşa'dan oyuncu bakıyoruz geçiniz kardeşim. Bu ne böyle. Geçen seneye bak birde bu seneye.
Terim çok iyi hocadır ama transfer konusunda çok sınıfta kalmıştır. İnş. sadece Terim'e bırakmayız bu transfer dönemini.
Basında 40 milyon verecek ve uefayi takmayacak başkanın var da feg çöpüne yıllık 4, belhandaya 10, ndiaye (sevsem de) 10 küsür vereceksin . Aynen Fatih Hoca asılmalıGeçen sene kimlerin isimleri yazıldı çizildi hepsi çok iyi isimlerdi. Kimler alındı Gomis, Belhanda, Mariano,Fernando ,Feghuli ve Maicon hepsi geldiğinde gayet memnunduk iyi isimlerdi.
Şimdi Makedonya'dan İstanbul'a oyuncu gelmişmiş ( Arnavut Duro vardı hatırlayan yoktur o nu hatırlattı bana) Türkiye'den Malatya'dan Akhisar'dan Kasımpaşa'dan oyuncu bakıyoruz geçiniz kardeşim. Bu ne böyle. Geçen seneye bak birde bu seneye.
Terim çok iyi hocadır ama transfer konusunda çok sınıfta kalmıştır. İnş. sadece Terim'e bırakmayız bu transfer dönemini.
Vermeseydin.O senin hatan.
Bir tane duran toptan golünü gördüm video da. Oğuzhan Selçuk karışımı bir şey gibi geldi bana pass oyununu odaklı.Alacagimiz 8 numara gol atabilen / devamli kaleye yoklayan biri olmali. Duran top kullanabilmeli.
Video'da sadece top dagittigini gordum. Gelirse pas yuzdesi yukselir ve gecis oyununda daha iyi oluruz okadar. Italya ikinci liginde 39 macta 2 gol 4 assisti var. Fernando zaten fazla ileri cikmiyor, Belhanda kaleye sut cekmiyor, bir de bu adami alirsak orta sahanin gole katkisi neredeyse hic olmaz. Bize farkli tipte bir 8 numara lazim.
Eğer Akbaba gelmezse Paokta oynayan Pelkas fena olmaz.
Tinerciler de ilgileniyor
Benitez ne oldu Hakan?